Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín potvrdil roli favorita a přehrál Čáslav


Branky


0

Středočeši bez problémů porazili Čáslav a oddálili se sestupovým branám. Dvakrát se prosadil Jan Štoček, jednu branku dali Kučera a Šimeček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoček zařídil Kolínu vedení

Téměř jistě sestupující Čáslav neměla v utkání v Kolíně co ztratit, to Kolín si nadále musí dávat pozor na zvedající se Tachov, který urputně bojuje, aby se zachránil v soutěži.

První šanci zápasu měli Čáslavští. Na roh si naskočil Hell a těsně minul. Na druhé straně to zkusil z opravdu velké vzdálenosti Šimeček a nádhernou ranou rozezvučel břevno. Další dobrou střelu měl David Brunclík, o pár centimetrů minul branku Nguyena. Skóre se měnilo až těsně před přestávkou. Na centr Kučery si naběhl Jan Štoček a v obtížné pozici dokázal usměrnit míč do sítě Čáslavi – 1:0

Tři branky ve druhé půli položily Čáslav

Ve druhé půli už bylo k vidění více branek, ovšem pouze do sítě Čáslavi. Druhou branku v zápase mohl přidat Štoček, ale na Nguyena tentokrát nevyzrál. Prosadil se až Viktor Šimeček. Hron ho našel krásným centrem a Šimeček již měl lehkou úlohu – 2:0. Jan Štoček se druhé branky dočkal v 67. minutě. Němeček poslal do vápna velmi dobrý balon a dvougólový střelec pouze lehce tečoval – 3:0. Asistent u druhé branky Štočka Němeček měl šanci na skórování, z dobré pozice trefil pouze vybíhajícího Nguyena. Čtvrtou a zároveň poslední branku zápasu vstřelil Jindřich Kučera, když se jeho centr snesl až do čáslavské branky – 4:0. Domácí potvrdili roli favorita a vyhráli o čtyři branky.   



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "První půle se nevyvíjela úplně podle našich představ, náš výkon byl hodně nervózní, kazili jsme kombinace a nebyli důrazní v osobních soubojích. I přesto jsme Šimečkem nastřelili břevno a v závěru dali branku na 1:0. Druhá půle už byla naprosto v naší režii, měli jsme výborné držení míče, byli jsme nebezpeční a měli spoustu gólovek. Myslím, že zaslouženě jsme vyhráli 4:0, a to si myslím, že brankář Nguyen minimálně tři gólové situace ještě vychytal. Naším nejlepším hráčem byl levý záložník Kučera."




Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - M. Kouřil [-] , D. Nešpor [-] , V. Hron [-] , M. Jelínek [-] , J. Kučera [-] , J. Štoček [-] (28. M. Vejr [-] ) , D. Brunclík [-] , D. Veselý [-] (87. J. Biško [-] ) , P. Němeček [-] (86. L. Seifert [-] ) , V. Šimeček [-]

FK Čáslav
F. Nguyen [-] - P. Jeníček [-] , M. Frejlach [-] , M. Král [-] , T. Mlynka [-] (43. D. Martínek [-] ) , R. Richard [-] , J. Špičák [-] , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , P. Kunášek [-] , J. Strnad [-]

ŽK: 75. M. Hell , 76. P. Váňa .
Hráči zápasu: J. Kučera .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - STARÝ Dominik, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.