3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:30

30.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov jede! Porazil Táborsko a minimálně na den opouští pásmo sestupu


Branky


0

Pátá výhra v řadě a alespoň na den mimo sestupové území. Tachovští porazili Táborsko B 3:0 a nyní čekají na nedělní střetnutí Benátek s Vltavínem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec Dvořák otevřel skóre

Za žádnou cenu nechce Tachov spadnout ze třetí nejvyšší soutěže a v posledních zápasech pro to dělá maximum. Výsledkem jsou čtyři výhry za tři body za sebou a ztráta na patnácté Benátky nad Jizerou byla před zápasem pouhé dva body. V suchu se záchranou zatím není ani rezervní tým Táborsko, bodová hranice od sestupu se pro Jihočechy nepříjemně ztenčuje.

 

Dobrý výkony v posledních zápasech potvrdili Západočeši už v deváté minutě. Po přízemním centru z levé strany se prosadil František Dvořák1:0. O deset minut později to byl znovu Dvořák, kdo měl šanci, tentokrát se ale netrefil. Táborsko v první půli moc šancí nemělo, první vážné možnosti přišly až v úplném závěru půle. Dobré možnosti měli Novák a Turek, Houdek dvakrát dobře zasáhl.

Další dvě branky rozhodly o výhře domácích

Další šanci na srovnání stavu měl unikající Peterka, Houdek jeho průnik zneškodnil. Na druhé straně Tachov svou šanci proměnil. Střídající Folejtar dal míč dobře pod sebe pro Františka Dvořáka, který se přesnou střelou prosadil podruhé v zápase – 2:0. Tachovští mířili pro tři body a náskok mohl navýšit Vaněček, ale Blažek tentokrát předvedl dobrý zákrok. Západočeši se radovali až za čtyři minuty. Po rohu se nadvakrát prosadil stoper Knakal3:0. Další branku utkání nenabídlo, Tachov díky třem bodům alespoň na den unikl ze sestupového pásma. 



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha: „V prvním poločase jsme předvedli dobrý výkon. Bohužel nás v poslední době provází neproměňování šancí, a tak jsme ze dvou tutovek nedali nic. A naopak domácí z ničeho vedli jedna nula. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že zápas otočíme. Opět jsme měli gólovku, opět nic a z protiútoku jsme inkasovali podruhé. Pak už domácí zápas kontrolovali a do ničeho nás nepustili.“



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Knakal [-] , D. Tříska [-] (66. M. Hrošovský [-] ) , J. Matas [-] , M. Mlynařík [-] (24. M. Ruda [-] ) , F. Dvořák [-] , O. Stružka [-] (46. M. Folejtar [-] ) , R. Kropáček [-] (46. D. Hradecký [-] ) , D. Vaněček [-] , T. Habart [-] , M. Hoffmann [-] (70. P. Šácha [-] )

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - J. Smetana [-] , J. Vavřina [-] , J. Rabiňák [-] (90. J. Knotek [-] ) , L. Turek [-] , J. Chotovinský [-] , P. Nohava [-] , T. Valenta [-] , M. Rabiňák [-] (86. J. Škarda [-] ) , J. Peterka [-] , M. Novák [-] (87. J. Škrábek [-] )

ŽK: 90. P. Šácha - 57. J. Smetana .
Hráči zápasu: F. Dvořák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalenda Jan - MUSIL Jiří, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.