2:1p.
(0:0)
50. D. Kasal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

30.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Most překvapivě uhrál v Benešově bod


Branky


0

Čekaly se tři body pro domácí Benešov, avšak Most zabojoval a odvezl si ze středu Čech alespoň bod. V penaltách selhal Šíša. FOTO: Stanislav Pešek/skbenesov.blgz.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov šance měl, skóre se neměnilo

Jasného favorita měla předehrávka třicátého kola mezi domácím Benešovem a Baníkem Most. Domácí bojující o postavení v elitní desítce tabulky byli jasnými papírovými favority, naopak skoro jistě sestupující moc se krčí na sedmnáctém místě a moc šancí na záchranu již nemá.

V podstatě nezáživná první půle toho moc divákům nenabídla. Aktivnější byl domácí celek, avšak šance v závěru půle nevyužil. Nejprve se do slibné pozice dostával Kučaba, jenže Divkoviče neprostřelil. Další šanci měl z přímého kopu Čapek, ale mostecký brankář jeho střelu vyrazil na roh. Obrovskou šanci měli po půl hodině hry Vašíčkem se Skopcem. Prvního jmenovaného vychytal Divkovič, v následné dorážce Skopec selhal. V úplném závěru se pokoušel o branku Večera, ale nemířil přesně. 

Benešov musel dotahovat, devadesát minut nerozhodlo

Brzy po polovině zápasu se do vedení překvapivě dostal Most. Centr z levé strany uklidil za Tetoura Daniel Kasal0:1. Domácí přispěchali s rychlou odpovědí a bylo to z podobně nenápadné akce. Dobrý míč za obránce dostal Michal Kučaba a umístěnou střelou nedal Divkovičovi šanci – 1:1. Otočit vývoj zápasu mohli v konci Vašíček a Brejcha, jenže ani jednomu se nepodařilo vystřelit Středočechům tři body.

Nedal pouze Šíša

Až do šesté série byli všichni exekutoři úspěšný, netrefil se až mostecký Šíša, když nastřelil tyč. 



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): „Je to naprosto logické. Ubíhá čas, místo, aby se proměnily šance a dostali se hráči do psychické pohody, tak se dostanou pod tlak. Pak jsou nervózní, soupeř zodpovědně brání, odskočí balón, nepovede se centr. Přesto jsme si vytvořili šance a Ondra Brejcha takovou musí proměnit. Je to vždy o gólu, který dostane tým do větší pohody."




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , J. Laštovka [-] , J. Zákostelský [-] , L. Braný [-] - D. Skopec [-] , O. Brejcha [-] , L. Vopat [-] (74. N. Šumský [-] ) , P. Čapek [-] , M. Kučaba [-] - V. Vašíček [-]

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Chábera [-] , J. Rubeš [-] , M. Šíša [-] , M. Marák [-] - D. Čada [-] , M. Macháček [-] , M. Hejda [-] (81. T. Duong [-] ) , S. Boušek [-] (90. M. Jindráček [-] ) - D. Kasal [-] (78. R. Vaschkevich [-] ) , M. Koudelka [-] (69. M. Belej [-] )

ŽK: 48. M. Šíša , 65. M. Koudelka , 73. D. Kasal , 91. R. Vaschkevich .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - DUDA Miroslav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.