3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK ztratil dvoubrankový náskok


Branky


0

Slibně rozehraný zápas nedokázali dotáhnout do vítězného konce hráči Dolního Bousova. Ti si i přes dvoubrankové vedení v polovině zápasu odvážejí ze Záryb jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní fotbal z obou stran

Velkou posilu představili v Zárybech hosté, v jejichž dresu se objevil Marek Koštíř (22), hráč se zkušenostmi z FK Mladá Boleslav, FK Jablonec či Bohemians 1905. Začátek utkání ale patřil domácím, jejichž kádr zůstal přes zimu pohromadě a jedinou novinkou je návrat Tomáše Vytlačila (23) z hostování v Kyjích. Už v 6. minutě mohly jít Záryby do vedení, ale Školák nepřekonal gólmana Stránského. Ještě blíže gólu bylo ve 14. minutě, ale tentokrát domácím po střele Krulicha nepovolila jít do vedení tyč. Hned o minutu později tak padl gól na druhé straně hřiště - František Klíma sice ve své první šanci nastřelil jen brankáře, ale hned vzápětí už se nemýlil. 0:1. Šance střídala šanci a ve 21. minutě mohl hostující kanonýr Radek Tomíček zvýšit, ale dával vedle a naopak příznivcům DBSK zatrnulo ve 23. minutě, kdy hosty opět podržel Stránský v brance. I druhý gól tak patřil Dolnímu Bousovu a prsty v něm měl opět František Klíma, který centrem našel Koštíře. 0:2. Stejný hráč pak ještě v závěru půle pálil jen těsně vedle. I tak ale hosté byli s průběhem první půle více než spokojeni.

Záryby rychle srovnávají

Do druhé půle poslal domácí trenér Vlček do hry čerstvého Formánka a s ním i úplně jiné mužstvo, než končilo první půli. Na hráčích Záryb najednou byla vidět touha po obratu a náskok soupeře začali hned umazávat. V 54. minutě chybovala pravá strana obrany DBSK, čehož využil nejlepší střelec domácích Petr Voštiar, který dokázal na dvakrát udělat kličku gólmanovi a poslat míč do sítě. 1:2. Hned o tři minuty později už byl stav vyrovnaný, když do té doby výborně chytající Stránský neodhadl svůj výběh a Voštiar ho hlavičkou přehodil. 2:2. Zbytek utkání přinesl snahu domácích rozhodnout, ale ani jeden z týmů už si žádnou vyloženou příležitost nevypracoval, a tak musely rozhodnout penalty. Tu rozhodující proměnil domácí Viktor Valentin, a tak mohou být v Zárybech spokojeni se ziskem dvou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Zápas mohl vypadat jinak, kdybych v úvodu proměnil alespoň jednu ze dvou šancí. Potom jsme dostali góly a poločas dohráli tak nějak bez důrazu. To se změnilo do druhé půle - na soupeře jsme vlítli, k ničemu ho nepustili a přišlo rychlé vyrovnání. Škoda, že jsme nedokázali rozhodnout.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: První půli jsme odehráli podle našich představ a poté, co jsme přežili úvodní šance domácích, jsme si vytvořili náskok. Do druhé půle ale bylo vidět, že Záryby mají velké odhodlání vyrovnat a to se jim také podařilo, než jsme se vůbec stačili vzpamatovat. Musím vyzdvihnout výborný výkon rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - D. Vytlačil [-] , D. Krulich [-] , T. Vytlačil [-] (87. J. Novák [-] ) , J. Schütz [-] , M. Školák [-] (81. J. Blanár [-] ) , P. Voštiar [-] (90. J. Bušínský [-] ) , F. Valentin [-] , F. Šašek [-] , O. Janáček [-] (46. J. Formánek [-] ) , V. Valentin [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - O. Klíma [-] , R. Tomíček [-] (84. R. Bartoň [-] ) , P. Vynikal [-] , L. Zahrada [-] , J. Kasal [-] , T. Šolc [-] (68. M. Merva [-] ) , F. Klíma [-] , M. Novák [-] , V. Bíšek [-] , M. Koštíř [-]

ŽK: 67. P. Vynikal , 86. M. Novák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.