1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy potvrdily výhru nad lídrem


Branky


0

Fotbalistům Kosmonos se povedl nelehký úkol. Po výhře nad lídrem tabulky z Klíčan svůj bodový zisk potvrdili i na hřišti nevyzpytatelných Byšic, odkud vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odolávají šancím

Již od první minuty bylo jasné, na které polovině hřiště se bude odehrávat utkání. Hosté si od první minuty tvořili zajímavé šance, zatímco domácí celek se pokoušel ohrozit branku hostí spíše střelami ze střední vzdálenosti. První gólová oslava přišla už v 10. minutě, kdy domácí brankář Schneider neudržel centrovaný balon z přímého kopu od Jana Flachbarta a Karel Kozma se zorientoval nejrychleji a uklidil míč do domácí svatyně. 0:1. Hosté mohli svůj náskok i navýšit, ovšem v obrovských šancích ztroskotali. Za zmínku stojí zejména kombinace Siřínek – Keszeg, kterou ovšem druhý jmenovaný nezakončil gólově. O pár minut později si hostující útočníci vyměnili role, ovšem Siřínek dopadl úplně stejně jako jeho spoluhráč. A jak se říká, nedáš – dostaneš. Hostující zadák nedokázal u lajny odklidit míč do bezpečí a z této chyby domácí tým vyslal na zteč Menčla, který nekompromisně bodlem uklidil míč k tyči. 1:1. Hosté si mohli vzít vedení zpět ještě v první půli, když ve 40. minutě unikl po lajně Vojtěch Šulc, jeho pokus ale zastavila horní branková konstrukce. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

 

 

 

Kosmonosy zaslouženě vítězí

Také v úvodu druhého poločasu byly lepším týmem Kosmonosy a stejně jako v první půli také dokázaly brzo skórovat. Konkrétně se tak stalo v 63. minutě a byl u toho opět Jan Flachbart se svým centrem. Ten tentokrát posadil na hlavu Ondřeje Siřínka, který trefil pouze domácího zadáka. Od něho se ovšem míč odrazil k Janu Miškovskému, který hlavou překonal z bezprostřední blízkosti domácího brankáře. 1:2. Tato branka Byšické trochu probudila a začali se snažit o kombinační hru, které se do té doby úspěšně vyhýbali. To se jim ovšem stalo osudným, jelikoýž při jednom z těchto pokusů ztroskotali na špatné přihrávce, kterou zachytil Šulc, předal Siřínkovi, který vyslal na zteč čerstvého Kubelku. Ten zkušeně přeloboval brankáře a mohl se jít radovat. 1:3. Toto byl zlomový bod utkání a od této chvíle bylo patrné, že domácí již nenajdou dost sil na zvrat v zápase. Hosté si tak zaslouženě připisují další tři body do tabulky za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Soupeř byl v zápase lepší, ale dokázali jsme si nimi držet krok. Rozhodně to z naší strany bylo lepší, než na podzim u nich.

SK Kosmonosy
Ondřej Siřínek - útočník: Od začátku jsme byli lepším týmem a vytvářeli jsme si brankové šance. Naopak soupeře jsme ke své brance příliš nepouštěli. Definitivně rozhodnuto ale bylo až po třetím gólu. Zasloužené vítězství našeho týmu.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] (86. J. Kábrt [-] ) , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - P. Menčl [-] , J. Szen [-] , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , M. Hubáček [-] , P. Kadlec [-] , D. Menčl [-]

SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - K. Kozma [-] , V. Šulc [-] (81. P. Kraus [-] ) , M. Michalec [-] , O. Siřínek [-] (86. J. Řehák [-] ) , J. Flachbart [-] (89. P. Scheufler [-] ) , J. Keszeg [-] (55. M. Kubelka [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , J. Miškovský [-] (67. V. Žďánský [-] )

ŽK: 50. J. Lauda , 78. P. Menčl , 79. D. Hemr - 54. M. Hošťálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KVASNIČKA Václav, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.