Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov doma smáznul Neratovice


Branky


0

Překvapivě vysokou výhru si na své konto připsali fotbalisté DBSK bojující o záchranu v soutěži. Ti na hřišti dominovali hned od začátku utkání a nakonec svému soupeři nadělili pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v brance Neratovic.

Se snahou navázat na nadějný výkon v Zárybech, kde neudrželi dvoubrankové vedení a nakonec brali pouze bod, šli do zápasu fotbalisté DBSK. Hlavní motivací ale bylo vzdálení se sestupovým příčkám - přeci jen předposlední pozice se ziskem pouhých 9 bodů nebyla dobrý příslibem do dalších bojů. Velkou neznámou byl výkon Neratovic. Ty během zimy obměnily sestavu (mimo jiné se z hostování vrátil nejlepší střelec Ďurinda) a na lavičku usedl také nový trenér - odcházejícího Panochu nahradil Pšenička. Na tento zápas ale hosté v dobrém vzpomínat nebudou... První půle jim totiž vůbec nevyšla a domácí stříleli jeden gól za druhým. Načal to již v 15. minutě Tomíček, ke kterému se zanedlouho přidali i další střelci - Klíma a následně v rozmezí dvou minut dvakrát Koštíř. Ve 31. minutě byli hosté zralí na ručník, jelikož prohrávali již o čtyři branky a sami nebyli nebezpeční.

 

Dokončená demolice

Druhá půle už místo branek nabídla spíše mnohačetná střídání, kterých diváci viděli dohromady hned osm. Pravdou je, že rozhodnutý stav přímo vybízel k ozkoušení nových tváří v sestavě. Do úvodu druhé půle ale přeci jen vstoupili lépe hosté a vypracovali si i šance ke vstřelení branky. Proti ale byla tradiční domácí opora Stránský, který si výbornými zákroky vychytal čisté konto. I před brankou Černého ale bylo i nadále rušno, ovšem ani domácí útočníci už ve druhé půli nedokázali navázat na svůj výkon z první půle. Jediným úspěšným střelcem druhého poločasu se tak stal domácí Kasal, který dal výsledku konečnou podobu na 5:0. Tento úspěch může DBSK dodat sebevědomí do dalších náročných bodů o záchranu, od kterých ani B-tým Neratovic zatím ani zdaleka není bezpečně vzdálen.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Zápas proti Neratovicim jsme rozehráli dobře, brzy jsme se dostali do vedení a do konce první půle vedli 4:0. V úvodu druhého poločasu jsme malinko polevili a soupeře pustili do šancí, ale naštěstí nás podržel gólman, naopak v útoku jsme si v další části vytvořili brankové šance, škoda, že jsme je nevyužili.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] , V. Bíšek [-] , M. Novák [-] (46. O. Klíma [-] ) , P. Ježek [-] - P. Vynikal [-] , J. Kasal [-] , T. Šolc [-] (62. M. Merva [-] ) , R. Tomíček [-] (82. L. Holub [-] ) , M. Koštíř [-] (73. P. Havel [-] ) - F. Klíma [-] (76. R. Bartoň [-] )

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - M. Melich [-] , D. Hadraba [-] (76. P. Mráz [-] ) , M. Zeman [-] - A. Ďurinda [-] , J. Drahorád [-] , J. Tovara [-] (70. A. Havel [-] ) , V. Žežulka [-] , D. Dzimko [-] - D. Nguyen [-] , T. Lemarie [-] (64. J. Novák [-] ) -

ŽK: 24. M. Novák , 66. M. Koštíř , 80. P. Ježek - 27. M. Zeman , 35. D. Dzimko , 52. J. Tovara , 66. J. Drahorád .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠÍMA Jan - ŽABA Jiří, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.