Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec se potápí ke dnu


Branky


0

Jednu z dobrých šancí zvýšit své naděje na záchranu propásli fotbalisté Lužce. V záchranářském souboji totiž vysoko podlehli podobnými starostmi zatíženému Mělníku a zůstávají na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jen jeden gól

Bez tradiční opory v brance Tomáše Prislupského, který nemohl nastoupit kvůli zranění, vyběhli k důležitému zápasu v boji o záchranu fotbalisté Lužce. Jeho místo zaujal Milan Šmejkal z lužecké farmy v Horních Počaplech. Domácí také cítili důležitost duelu a nastoupili se všemi oporami spojeného týmu Vysoké a Mělníka a také s nejlepším hráčem minulého kola - brankářem Horvátem. Jako první ale musel zasahovat jeho protějšek Šmejkal, který si ale s úvodními náznaky šancí bezpečně poradil. O něco více ze hry měl domácí Mělník a také to byl on, kdo šel do vedení. Postaral se o to Jiskra, který se dostal úplně sám v hostujícím vápně k hlavičce a rozvlnil síť. 1:0. Na druhé straně mohl vyrovnat Kučera, ale proti byl domácí gólman, který jeho hlavičku zneškodnil. První poločas tak nabídl na každé straně jednu velkou šanci a hubené skóre 1:0.

 

V druhé puli po krasne strele z první do sibenice vyrovnal J. Kučaba. Lužecká hra se ale sesypala a v obrane to jenom hořelo.

Po chybách melnicti nasazeli ještě 4 goly.

 

Po vyrovnání přišla smršť

Do druhé půle nastoupily oba celky beze změn, ale v úvodu to vypadalo, že za delší konec budou tentokrát tahat svěřenci kouče Dohnala. Této hypotéze odpovídala zejména situace z 54. minuty, kdy se do míče z první opřel Jan Kučaba a krásnou ranou vymetl šibenici branky. 1:1. Místo povzbuzení do další práce se ale hra Lužce zcela sesypala a na hřišti zůstal pouze jeden tým. Domácí velmi lehce procházeli do zakončení a pramenily z toho branky. V rozmezí 65. a 80. minuty padly hned čtyři, o které se rovnou měrou podělili Jiskra s Veselým. Prvně jmenovaný tak dokonal hattrick a rozhodl o výsledku zápasu. Hosté se po této smršti už pochopitelně na nic nezmohli a připisují si další porážku. Mělník porazil výborným výkonem ve druhé půli Lužec nad Vltavou 5:1.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - M. Veselý [-] , J. Rolenc [-] (60. A. Antonín [-] ) , J. Jiskra [-] (87. B. Ghanmi [-] ) , M. Vernek [-] (75. T. Holub [-] ) , J. Žaba [-] , P. Dvorný [-] , M. Skopka [-] (79. L. Rambousek [-] ) , S. Vála [-] , J. Čermák [-] , J. Vernek [-]

AFK Eletis Lužec
M. Šmejkal [-] - J. Lafek [-] , J. Kučaba [-] , M. Kučaba [-] (80. F. Jirkovský [-] ) - J. Uher [-] , R. Stejskal [-] , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , A. Kučera [-] - M. Rigo [-] - P. Peroutka [-] (74. R. Levý [-] )

ŽK: 83. T. Holub , 85. J. Čermák - 9. M. Kučaba , 14. J. Uher , 64. R. Stejskal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cichra David - ČECHMÁNEK ING. Igor, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.