2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Šmejkala zajistily Slavoji vítězství


Branky


0

Vyrovnaný zápas se odehrál ve Staré Boleslavi, kam zavítali fotbalisté Řepína. Rozdílovým hráčem byl domácí útočník Václav Šmejkal, který se postaral o obě branky domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól až v závěru poločasu

Ani jeden z týmů nešel do zápasu posílen skvělým prvním zápasem jarní sezony, na druhou stranu ale ani jeden nemusel smutnit. Slavoj totiž vybojoval dva body na horké půdě Lužce a Řepín velmi dlouho vzdoroval silným Ovčárům. Nakonec však nebral ani bod. V tabulce na tom byla před zápasem lépe Stará Boleslav, která ale také neměla bodů tolik, kolik by si přála. Od úvodu zápasu se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ze kterého nevyplývalo příliš mnoho vyložených šancí. Na provní branku si tak diváci museli počkat až do závěru poločasu a postaral se o ni nejlepší domácí střelec Šmejkal. Příčinou byla chyba hostí ve středu pole, kterou domácí využili k rychlému útoku. Se situací si dokázali poradit a po pěkné kombinaci se radovali. Situace ze 41. minuty tak byla jedinou gólovou situací poločasu.

Neproměněná penalta v závěru

V druhé půli se hosté pochopitelně snažili o vyrovnání, a to se jim také poměrně záhy podařilo. V 50. minutě totiž rozjeli rychlý brejk, který vyústil v situaci, kdy se Matějček se Šmídem řítili na osamoceného obránce soupeře. S touto situací si oba jmenovaní poradili bravurně a dokázali ji vykombinovat do prázdné branky. Šťastným střelcem byl Šmíd a začínalo se odznova. Slavoj ovšem dokázal strhnout vedení opět na svou stranu po obdobné situaci, která předcházela jeho prvnímu gólu. Propadnutí Řepína uprostřed pole, rychlá a pohledná akce a dokonce i stejný zakončovatel. 68. minuta, 2:1. Hosté se však ani tentokrát nevzdali a k vyrovnání jim chybělo opravdu jen velmi málo. Kympl už se řítil na domácího gólmana a byl v rohu pokutového území podražen - penalta! K její rozhrávce se postavvil Matějček, ovšem napálil míč jen do břevna. Někteří hostující hráči se radovali v domnění, že míč byl za čárou, sudí byl ale neoblomný. Víc už se nestalo a domácí tým vybojoval cenné tři body proti houževnatému soupeři.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Od nás opět odmakáno, bohužel stejná situace jako minulý týden - my se na gól nadřeme a soupeřům je darujeme. O výsledku rozhodla neproměněná penalta v 82. minutě. Výsledku by opět více slušela remíza.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - B. Staněk [-] , M. Švorba [-] , P. Beneš [-] , M. Voženílek [-] (8. J. Vodák [-] ) , D. Mikoláš [-] (84. V. Kulhánek [-] ) - J. Matějovský [-] (69. A. Nezbeda [-] ) , O. Štěpánek [-] (61. J. Šimonek [-] ) , J. Cruz [-] - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-] (90. D. Sládek [-] )

TJ Řepín
J. Staněk [-] - M. Štolba [-] , R. Šmíd [-] , M. Labuť [-] , V. Labuť [-] , M. Matějček [-] , J. Salač [-] , R. Černý [-] , L. Novák [-] (30. A. Kratochvíl [-] ) , L. Kympl [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 90. P. Bláha - 84. R. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Václav - NEPOVÍM František, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.