1:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník deklasoval Řepín


Branky


59. R. Šmíd - 38. J. Žaba , 43. M. Veselý , 52. J. Rolenc , 77. J. Žaba , 85. J. Jiskra , 88. J. Jiskra
0

Velmi nečekaný výsledek se zrodil v Řepíně, kde se místo vyrovnaného boje konal absolutní rozklad domácího týmu. Mělničtí totiž svého soupeře potupili šesti brankami a stěhují se do vrchní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly v závěru poločasu

Zajímavý zápas mohli očekávat fanoušci v Řepíně, kam dorazili fotbalisté Mělníka. Domácí předvedli sympatický start do jarní části, ale proti soupeřům z horní části tabulky pokaždé o gól prohráli. Naopak Mělničtí vytěžili ze dvou zápasů se soupeři z Mělnicka hned 4 body. Do dresu Řepína se oblékla nová posila z Nebužel Karel Boček, zatímco hosté přivezli opět to nejlepší, co dává k dispozici spojení týmů Mělníka a Vysoké. A byli to od začátku zápasu hosté, kteří určovali tempo hry a drželi míč na svých kopačkách. Hráči Řepína se spoléhali pouze na rychlé brejky, kterými ohrožovali Horvátovu branku. Nic ale nenasvědčovalo gólové smršti až do 38. minuty, kdy otevřel skóre hostující Žaba. 0:1. To s domácím hráči otřáslo a ještě před poločasem se gólový stav měnil podruhé. Postaral se o to hostující Veselý, který zvýšil na rozdíl dvou branek. Mělník tak mohl jít do kabin spokojenější s dvougólovým náskokem.

 

 

Totální rozklad domácí hry

Do druhé půle nastoupily totožné sestavy a domácí se sympaticky snažili s výsledkem zápasu něco udělat. Byli to ale opět hosté, kteří se radovali ze vstřeleného gólu. Střelcem byl kanonýr Rolenc, jehož branka v 52. minutě znamenala zvýšení již na 0:3. Domácí se ale dokázali oklepat, tlačili se do útoku a podařilo se jim také snížit zásluhou Šmída na 1:3. Tento gól ale místo oživení nadějí na zvrat způsobil spíše ještě větší útlum domácího celku. Od této chvíle existovalo na hřišti jen jedno mužstvo, a to hostující FC Mělník. Domácí úplně vypadli ze hry a výsledkem byly další tři góly v jejich síti v poslední čtvrthodině hry. Mělník tak zvítězil rozdílem třídy a na Řepíně mají o čem přemýšlet. Příležitost napravit tuto ostudnou prohru budou mít už v příštím kole na hřišti sestupem ohroženého Dolního Bousova.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Půl hodiny jsme se soupeřem drželi krok, ale po inkasovaných brankách jsme úplně odpadli a Mělník nás regulérně přejel. Škoda, že někteří mladí hráči nemají zodpovědnost a chodí se jen "vyprdět", zatímco ostatní do toho dávají vše.




Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - L. Kympl [-] , R. Šmíd [-] , M. Labuť [-] , M. Štolba [-] (64. M. Kraus [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Salač [-] , R. Černý [-] , K. Boček [-] , M. Merz [-] (80. M. Goldstein [-] ) , V. Labuť [-]

FC Mělník
J. Horvát [-] - J. Rolenc [-] (61. L. Rambousek [-] ) , M. Veselý [-] , A. Antonín [-] (50. T. Holub [-] ) , J. Jiskra [-] , M. Vernek [-] , J. Žaba [-] , P. Dvorný [-] (86. P. Svačina [-] ) , M. Skopka [-] , S. Vála [-] , J. Vernek [-]

ŽK: 64. M. Štolba , 87. R. Černý - 83. M. Vernek , 84. P. Dvorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.