Klíčany vezou body z Řepína


Branky


7. J. Musil , 10. J. Musil
0

Roli favorita potvrdily Klíčany, které dokázaly navázat na týden starý střelecký koncert proti Lužci. Řepínští naopak na jaře zůstávají bez bodu a začíná se pod nimi otevírat sestupová propast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly Musila

V brance znovu s gólmanem Svatošem a jinak s velmi mladou sestavou nastoupili Řepínští k dalšímu velmi těžkému zápasu. Jejich soupeř se totiž i přes některá zaváhání stále drží v popředí tabulky a v minulém kole vyprovodil sedmigólovým přídělem Lužec. Hosté se ale tentokrát museli obejít bez jednoho z tvůrců jejich hry Šelichy, kterého v sestavě nahradil Dvořák. Začátek zápasu ale probíhal jednoznačně v režii Klíčan, které si již do desáté minuty dokázaly vytvořit dvoubrankový náskok. Domácí totiž vyráběli chyby v rozehrávce, které zkušený soupeř nemilosrdně trestal. Poprvé se mu to podařilo již v 7. minutě zásluhou stopera Musila a stejný hráč přidal branku i o tři minuty později. Poté se hra uklidnila a domácí měli dokonce velikou šanci ještě před poločasem snížit. Ve 33. minutě se totiž do vápna prodral domácí Černý a byl faulován Holým, který se na hřiště dostal ve 24. minutě namísto zraněného Předoty. Nařízenou penaltu ale domácí Kympl neproměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Hosté si zkušeně hlídají výsledek

Do druhé půle nastoupili hosté koncentrovaně a s jasným cílem - nepřipustit drama. To se jim také dařilo náramně, když Řepínským půjčovali míč jen sporadicky. Domácí trebnér Babovák se snažil oživit hru svého týmu střídáními, ale ukazovalo se, že Klíčany jsou v tomto zápase lepším soupeřem. Domácí tým tak bez svého kapitána Merze opět prohrál a jeho situace se stává velmi vážnou. Hosté se naopak díky zaváhání Kosmonos v Zárybech vyhoupli opět na první příčku tabulky, kterou budou hájit v příštím kole na domácím hřišti proti Labskému Kostelci. Ten v posledních dvou zápasech obdržel dohromady 12 branek, a tak se mají diváci patrně nač těšit...

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Mohl bych pouze zkopírovat prohlášení ze zápasu proti Ovčárům. Dnes to bylo hodně podobné. O výsledku rozhodly rychlé góly a neproměněná penalta. Ve druhé půli nás soupeř už téměř k ničemu nepustil.




Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - R. Šmíd [-] , M. Labuť [-] (63. Z. Prejza [-] ) , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , P. Štrombach [-] , R. Černý [-] , L. Novák [-] , M. Chodúr [-] (89. L. Černý [-] ) , L. Kympl [-] (79. J. Urbánek [-] ) , M. Kraus [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , L. Pečeňa [-] - P. Hájek [-] , A. Marek [-] , T. Buldra [-] - A. Javůrek [-] , J. Předota [-] (24. P. Holý [-] ) - P. Dvořák [-]

ŽK: 38. M. Kraus , 59. V. Labuť , 89. R. Černý - 76. L. Pečeňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vácha Lukáš - GLOGAR Petr, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.