Jediný gól stačil Lužci na výhru


Branky


0

Hubený fotbalový příděl byl k vidění v Lužci nad Vltavou, kam přivítaly Byšice. Hosté se netěší dobré formě a domácí se nacházeli před zápasem na posledním místě tabulky... ale důležité jsou body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól střílí Lužec

Pod vedením sudího Šefary vyběhli k utkání hráči týmů, které rozhodně nemají bodů na rozdávání. Asi všichni byli zvědavi, jak si tento sudí pod dohledem delegáta FAČR Kabyla se zápasem poradí. Přeci jen, o jarních zápasech Lužce nejdou už dlouhodobě příliš povzbudivé zvěsti. Začátek zápasu vyzněl do ztracena bojem ve středu pole - bylo zkrátka vidět, že jde o hodně a mrazivé počasí atraktivitě duelu také příliš nepřidávalo. Branka se ale nakonec ještě v první půli přeci jen urodila. Stalo se tak ve 28. minutě po jednom z rohových kopů domácích, jehož nařízení hosty pořádně rozčílilo, jelikož se domnívali, že se mělo pouze odkopávat od Schneiderovy branky. Sudí byl ovšem jiného názoru, a tak se zahrávala standardní situace, po které pálil z voleje D. Tauchman. Jeho pěknou střelu dokázal gólman Byšic vyrazit pouze před nohy osamoceného Lafka, který z blízka doklepával. Hosté sice reklamovali ofsajd, nebylo jim to ale nic platné a ani my se asi už jen stěží dozvíme, na čí straně je pravda. Hosté se dopředu prakticky vůbec nedostávali a na druhé straně stojí za zmínku snad pouze únik Uhra, který si ale v rozhodujícím okamžiku ukopl míč.

 

Byšice závěrečný tlak nevyprodukovaly

Neúspěšný střelec ze závěru poločasu Uher už se do hry nepodíval a jeho pozici v domácím dresu zaujal Peroutka. To ovšem nic nezměnilo na hře, která i nadále postrádala větší fotbalovost a spíše než krásné akce diváky zvedaly ze sedadel ostré souboje, po nichž se žlutilo na obou stranách. Domácí mohli pojistit své vedení, ale M. Kučabu v úniku vychytal gólman a neujala se ani hlavička Kučery. Byšičtí nebyli k ohrožení domácí branky vůbec připuštěni, a tak byla jejich největší šancí střela Szena snad ze 40 metrů, kterou Prislupský vytáhl na ojedinělý roh. Z toho se ale nic neurodilo, a když v 89. minutě viděl červenou kartu za užití nevhodných výrazů hostující Hemr (nazval sudího pánským pohlavním orgánem), bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Kde je pravda, si musí udělat fanoušci názor sami, z tábora hostů ale zaznívají po zápase slova o hodně nakloněné rovině...

 

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Naše hra byla špatná, ale zaplať pánbůh bereme 3 body.

TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Vůbec nevím, co k tomu mám říct. Za 90 minut jsme dostali asi 4 šance, jak se dostat k brance soupeře bez odpískání ofsajdu nebo něčeho podobného. Zkažená sobota - člověk 90 minut mrzne a ještě z něj dělají blbce. Může to vypadat jako výmluva, ale k tomu není co jiného napsat...



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.