3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby na domácím hřišti válí


Branky


0

Další výhru nad těžkým soupeřem si připsaly Záryby a dostaly se tak před svého dnešního soupeře na 4. místo tabulky. O výhře rozhodl dvěma brankami Voštiar už v průběhu první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Voštiara

Týmy, které osamoceně bojují o čtvrté a páté místo v tabulce, se utkaly v Zárybech. V domácí sestavě se kromě obvyklých opor tentokrát objevili otec i syn Schützové, hosté se museli spolehnout pouze na dva hráče připravené na lavičce. Pod dohledem mladého sudího Vokouna do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří byli aktivní a doměnou jim byl brzký gól. Centr T. Vytlačila v 5. minutě propadl až k Voštiarovi, a ten uklidil míč do brány. 1:0. Také druhý gól padl zásluhou nejlepšího střelce domácího týmu Voštiara a asistujícího T. Vytlačila. Tentokrát se jednalo o přízemní nahrávku ze strany, která našla neomylně zárybského útočníka, a ten z malé vzdálenosti doklepl míč do brány. 2:0. Voštiar měl šanci po chvíli dovršit hattrick, ale tentokrát po svém úniku nedokázal střelou gólmana překonat. I tak ale mohli být domácí se svým vystoupením v první půli spokojeni - vždyť vedli o dvě branky.

 

Domácí potvrzují svůj náskok

Do druhé půle vstoupily týmy bez střídání a aktivnější byl opět domácí tým. Hosté se sice také snažili a rozhodně byli důstojným soupeřem, scházela jim ale větší zarputilost v předbrankovém prostoru, a tak se dostávali spíše jen do náznaků šancí. Možná i proto zatím vstřelili nejméně gólů ze všech týmů první poloviny tabulky. Do větších šancí se tak dostávali opět domácí, ale F. Valentin po nahrávce vysoko přestřelil bránu. Dále po centru Krulicha uklidil T. Vytlačil míč do branky, ale gól nebyl uznán kvůli offsidu. Další velkou příležitost měl v závěru střídající Školák, který šel ze strany sám na golmana, 2x mu naznačil, ale i přesto, že mu gólman spadl, tak ho trefil pouze do nohy. Třetí gól padl po kombinaci dalších střídajících hráčů Urbana a D. Vytlačila - první jmenovaný nahrával ze strany a našel D. Vytlačila, který uklidil balón k tyči. Tato akce z 89. minuty byla tím posledním, co zápas nabídl, a tak si domácí připsali zasloužené vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a brzy jsme vstřelili gól. Náš výkon jsme dokázali udržet až do konce a zaslouženě jsme tak zvítězili. Výborný výkon podala útočná dvojice T. Vytlačil - Voštiar.




Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - T. Vytlačil [-] (81. J. Urban [-] ) , J. Formánek [-] , D. Krulich [-] , J. Bušínský [-] , J. Schütz [-] (57. D. Vytlačil [-] ) , P. Voštiar [-] (77. M. Školák [-] ) , F. Valentin [-] , J. Schütz [-] (83. J. Blanár [-] ) , F. Šašek [-] , O. Janáček [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , O. Novák [-] , J. Jonáš [-] - V. Novák [-] , P. Bůžek [-] (77. V. Valenta [-] ) , M. Hubač [-] , F. Beran [-] , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-] (81. J. Hendrych [-] )

ŽK: 75. A. Kiceluk , 85. J. Hendrych .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Vokoun Daniel - KREJSA Josef, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.