J. Szen 81.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín konečně zabral!


Branky


81. J. Szen - 35. R. Černý , 83. M. Štolba
0

Nelichotivou sérii porážek dokázali konečně prolomit hráči Řepína. Podařilo se jim to v nejvyšší čas a navíc na hřišti svého regionálního rivala. Dotáhli se tak k němu na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý posílá Řepín do vedení

Zápas týmů, které měly relativně dostatečný počet bodů z podzimní části, ale teď se jim vůbec nedaří a bodový náskok se tenčí, se odehrál v Byšicích. Ty se musely obejít bez Petra Menčla, a tak panovala obava o jejich útočnou potenci. Hosté přijeli k derby v bráně se Staňkem a tentokrát i v poli s Merzem a Matějčkem a rozhodně chtěli konečně bodovat. Jak je jejich zvykem, vstoupili Řepínští do zápasu výborně a už do 15. minuty si vypracovali tři slibné šance ke skórování. Gólman Schneider ale všechny situace zvládl, což byla pobídka k probuzení také pro domácí ofenzivu. Domácí se dostali do tlaku, ze kterého ale vyplynula pouze střela do tyče. Radovali se tak hosté, když ve 35. minutě našel Matějček svým centrem po standardní situaci Černého a hostující útočník se nemýlil. 0:1. To bylo také vše podstatné, co první půle přinesla.

Szenovo vyrovnání na body nestačí

 

Do druhé půle nastoupily týmy bez střídání, hosté ale od začátku potvrzovali, že jim první poločasy jdou o mnoho lépe a nechali se zatlačit na vlastní polovinu hřiště. Dlouho sice tlaku domácích odolávali, nakonec ale neodolali. To už byli na hřišti domácí žolíci Beneš s Holinou a běžela 81. minuta utkání, kdy se individuální akcí prosadil Szen a srovnal stav na 1:1. To povadlé hosty probudilo ze spánku a snažili se strhnout vítězství zpět na svoji stranu. Nejprve to byl Merz, který se dostal do šance, jeho zakončení ale dokázal gólman vytěsnit na roh. Po něm hosté vybojovali standardní situaci na hranici pokutového území. K jejímu rozehrání se postavil Dvořák, přesně našel na penaltě střídajícího Štolbu, a ten se krásnou rybičkou trefil. Oslavy byly bujaré tím spíš, že zanedlouho přišel závěrečný hvizd sudího Jahody, který pečetil zisk prvních řepínských jarních bodů.




Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Hrozný fotbal z obou stran. Oba góly jsme dostali ze standardek po zbytečných chybách. Alespoň, že jsme tentokrát dohráli v jedenácti hráčích...

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Od nás odbojované utkání, a i když nám na konci opět docházely síly, dotáhli jsme ho do vítězného konce! Zápas byl vyhrocený a mohlo se i červenat, rozhodčí to ale vyhodnotil jinak.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] (60. P. Beneš [-] ) - J. Lauda [-] - P. Kadlec [-] , M. Hubáček [-] , P. Čermák [-] , M. Hamšík [-] , J. Szen [-] , J. Kmoch [-] (77. P. Holina [-] ) , D. Menčl [-] (82. J. Šteiner [-] )

TJ Řepín
J. Staněk [-] (88. J. Borecký [-] ) - R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , M. Matějček [-] (60. M. Štolba [-] ) , P. Štrombach [-] , R. Černý [-] , L. Novák [-] , M. Merz [-] , L. Kympl [-] , M. Slepička [-]

ŽK: 50. J. Lauda , 55. M. Hubáček , 63. J. Kmoch , 88. J. Szen , 90. M. Hamšík - 51. L. Kympl , 60. M. Matějček , 66. L. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jahoda Petr - DVOŘÁK Martin, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.