Záryby si poradily s Lužcem


Branky


0

Již první půle hodně napověděla o výsledku zápasu mezi domácími Záryby a zachraňujícím se Lužcem. Hosté totiž nabrali tříbrankové manko, se kterým během druhé půle již nedokázali nic udělat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v síti Lužce již po čtvrthodině

I se zkušenými Fabiánem a Schützem st. v sestavě se pokusili Zárybští potvrdit pozici jasného favorita utkání proti Lužci, jehož boj o záchranu se v této sezoně po několika předešlých úspěších chýlí k neslavnému konci. Jejich postavení vůbec nenapomohl ani úvod tohoto zápasu, po kterému museli ihned dotahovat náskok soupeře. Gólman Prislupský musel hasit hned několik příležitostí v prvních minutách zápasu - střelu uvnitř pokutového území ale vyrazil a následnou akci odvrátili hostující obránci na brankové čáře. Již ve 4. minutě se ale skóre měnilo, když se přesnou střelou zpoza vápna prosadil Krulich. 1:0. Hned vzápětí unikal sám na branku Voštiar, ale neproměnil. Lépe se vedlo v 15. minutě utkání F. Valentinovi, který nechytatelně zamířil pod břevno. 2:0. Poté se hra poněkud uklidnila a třetí gól padl až ve 42. minutě, kdy domácí Voštiar dokázal zpracovat centr a dojít s míčem na noze až na malé vápno, odkud dokázal zakončit přesně. Stavem 3:0 také první poločas zápasu skončil.

 

Hosté jsou neškodní

Namísto Roučky do druhého poločasu v hostujícím dresu vyběhl Levý, ale zlepšení hry Lužce to vůbec nepřineslo. Naopak si domácí vytvářeli další spousty šancí a dalšímu navyšování skóre bránila jen jejich nemohoucnost v zakončení a skvělé zákroky hostujícího brankáře. Jednou takovou nedotaženou akci předvedl Tomáš Vytlačil, který na vápně nezpracoval přesně Školákovu nahrávku z kraje hřiště a poté trefil jen gólmana. Zvýšit se domácím přeci jen podařilo v 59. minutě, kdy svou druhou branku v zápase přidal Voštiar, který udělal kličku v rohu vápna a levačkou zavěsil míč do šibenice. Další šanci měl Školák, který se dostal před hostujícího stopera, ale z úhlu trefil pouze nohu golmana. Domácí tak ve druhém poločase dostali příležítost prostřídat celou lavičku a v poklidu si dojít pro zasloužené vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - střídající útočník: Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzy jsme se dostali do vedení. To se nám podařilo dále navyšovat a zaslouženě jsme zvítězili.

AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Do utkání jsme vstoupili špatně. Opět jsme se za celý zápas nedostali do žádné šance vstřelit branku. Myslím si, že takto se B-třída hrát nedá a naše postavení v tabulce tomu odpovídá.



Počet diváků: 132. Rozhodčí: Stádník Vladimír - PEJŠA Jakub, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.