Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick Šmejkala zajistil Slavoji tři body


Branky


0

Svou roli kapitána do puntíku splnil domácí útočník Václav Šmejkal, který dokázal hned třikrát překonat hostujícího brankáře Schneider. A protože hosté se trefili pouze dvakrát, odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý vstup Slavoje do zápasu

Hosté z Byšic v posledních dvou kolech konečně zlomili sérii neúspěchů a dvakrát zvítězili - pokaždé s čistým kontem a naposledy dokonce na domácím hřišti proti silným Ovčárům. To Slavoj i nadále střídá povedené výsledky s těmi slabšími - domácí prostředí je pro něj ale velkou výhodou, což dokazují i čísla. Zatímco na domácím hřišti Stará Boleslav získala do tohoto utkání 20 bodů, venku pouhých 11. Pokud bylo plánem domácích na svého soupeře vlétnout, mohli si domácí trenéři gratulovat. Záměr totiž vyšel do puntíku a hned v 1. minutě hry se měnilo skóre zásluhou domácího kapitána Šmejkala. 1:0. Hra se přelévala ze strany na stranu a ani Byšice nezůstávaly ve svém útočném snažení pozadu, což dokumentoval ve 24. minutě Menčl, který srovnal na 2:1. Do kabin ale přeci jen odcházeli spokojenější domácí, a to díky druhému gólu Šmejkala z 39. minuty.

Šmejkal třetím gólem rozhoduje

Radosr z vedení ovšem domácím nevydržela dlouho. Hned 4 minuty po začátku druhého poločasu si totiž nedokázali pohlídat standardní situaci, po které se dostal k hlavičce Lauda a zamířil přesně. 2:2. Hrál se oboustranně pohledný fotbal a útočit se snažily oba celky. V hostující brance se proti šancím soupeře několikrát vyznamenal brankář Schneider, ani jeho protějšek Polívka se ale rozhodně nenudil. Ve zbytku zápasu už ale padla pouze jediná branka a byli to opět domácí, kteří se dokázali už potřetí v zápase dostat do vedení a potřetí to bylo zásluhou stejného hráče. Hosté už na vyrovnání nestačili, a tak zápas skončil i přes další šance na obou stranách těsnou výhrou domácích 3:2. Stará Boleslav tak v poklidu drží svou 6. příčku v tabulce, naopak Byšice by ještě potřebovaly nějaký ten bodík přidat.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Ve velkém vedru se hrál fotbal nahoru - dolů se šancemi na obou stranách. Myslím, že se jednalo o pěkný zápas bez zákeřných faulů nebo strkanic. Škoda jen naší prohry, myslím, že jsme remízu mohli uhrát.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Polívka [-] - M. Švorba [-] , P. Beneš [-] , M. Voženílek [-] (74. P. Kotas [-] ) , B. Staněk [-] - J. Šebesta [-] (56. L. Švancar [-] ) , J. Matějovský [-] (67. J. Novák [-] ) , J. Cruz [-] , A. Nezbeda [-] (55. J. Vodák [-] ) - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-] (84. D. Sládek [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - P. Menčl [-] , M. Hubáček [-] , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , P. Čermák [-] , J. Szen [-] (71. J. Novák [-] ) , D. Menčl [-] (86. J. Šteiner [-] )

ŽK: 48. B. Staněk , 58. P. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tvaroh Petr - TYLCHERT Michal, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.