Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy v Kostelci kralovaly


Branky


0

Utkání prvního proti poslednímu týmu tabulky nepřineslo pražádné překvapení a hosté vysoko zvítězili. Jejich radost mohla být o to větší, že Klíčany zaváhaly v souběžně hraném utkání na Mělníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosmonosy rozhodují už v první půli

Umístění obou týmů v tabulce jasně napovídalo, který mančaft se bude snažit hrát útočněji a který naopak bude spoléhat na pevnou defenzivu. Hosté vstoupili do utkání aktivně a hned první vážnější jim přinesla ovoce. V 6. minutě perfektně navedl míč po straně Keszeg, který naservíroval Siřínkovi a ten už si sám před samotným brankářem věděl rady. 0:1. Domácí rozehra většinou končila na nepřesných přihrávkách a dlouhých balónech, který sbírali hostující zadáci. To hostujícímu celku se kombinačně dařilo a vytvářil si spoustu zajímavých příležitostí. Druhý gól přidal Šulc, když individuálně přešel přes obránce a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci. 0:2. Hosté chtěli svůj náskok pojistit a to se jim také podařilo. Rozehrávku od hostujícího kapitána Hoštálka přebral Siřínek, který nabil Flachbartovi a ten se z hranice vápna tvrdou střelou prosadil. 0:3. Domácí se snažili alespoň do poločasu snížit skóre, což se jim povedlo rychlým brejkem po levé straně, ve kterém se domácí šutér Novák nemýlil a střelou bodlem nekompromisně zavěsil. 1:3. Ovšem na toto snížení Kosmonosy dokázaly rychle odpovědět, když se Šulcův centr ze strany odrazil ke Krausovi, který střelou z voleje nádherně vymetl šibenici. A tak se šlo do kabin za pro domácí krajně nepříjemného stavu 1:4.

Další góly v síti Kostelce

Do druhé půle se ani jeden tým příliš nehrnul, ovšem i přes pokles aktivity byly k vidění zajímavé příležitosti. Za zmínku stoí výborný pas od Flachbarta na Siřínka, který se ovšem při svém úniku unáhlil a branku netrefil. Za několik málo minut si ovšem zmiňovaní útočníci role vyměnili, když Siřínek obešel hostujícího zadáka a naservíroval míč před prázdnou branku Flachbartovi, který tak upravil skóre na 1:5. Domácí se snažili nakopávat balóny na svá rychlá křídla. Domácí záložník se snažil ve vápně obtočit kolem hostující beka, ovšem ten ho neobratně zastavil, a tak měli domácí výhodu pokutového kopu, který proměnila kostelecká exotická postila Ahizan N'Guetta. Do dalších vážnějších situací se již Kostelec nedostal a naopak Kosmonosy svou výhru ještě pojistily, když se dokázal dvakrát prosadit střídající Hančar. Jasné utkání ovládl lídr tabuly a zaslouženě si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy
Ondřej Siřínek - útočník: Utkání jsme ovládli svou aktivitou už v průběhu první půle, ve které jsme si vytvořili dostatečný náskok. Rozdíl v tabulce byl patrný i po změně stran, kdy aktivita opadla, ale přesto jsme dokázali vstřelit další góly a zaslouženě vysoko zvítězit.



Sestavy


SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - O. Brodňanský [-] (79. V. Wimmer [-] ) , J. Šimek [-] - L. Temiak [-] , M. Priatka [-] , M. Doubek [-] - L. Chvátal [-] (41. N. Ahizan [-] ) , P. Klíma [-] , T. Novák [-] , M. Machka [-] (75. J. Vejnárek [-] ) , K. Temiak [-]

SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - P. Kraus [-] (70. J. Řehák [-] ) , J. Keszeg [-] (83. J. Miškovský [-] ) , V. Šulc [-] (55. J. Podzimek [-] ) , O. Siřínek [-] , J. Flachbart [-] , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , K. Kozma [-] (55. D. Hančar [-] ) , M. Michalec [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - SVOBODA Jindřich, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.