1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec v kontroverzním zápase vydřel tři body


Branky


0

Velkou vlnu emocí způsobil zápas v Lužci nad Vltavou. Sudí Kosina totiž vytáhl pro hosty dvě červené karty a navíc vykázal jejich trenéra Pšeničku z lavičky. Domácí evidentně boj o záchranu ještě nevzdali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Ďurindy už v 11. minutě

Trojice Tauchmanů a dvojice Kučabů - to byla zbraň domácího Lužce v zápase proti Neratovicím B. Hosté přijeli k zápasu s jediným hráčem na střídání a po delší době se v jejich sestavě objevil také zkušený Zeman. A byli to právě hosté, kdo začal utkání lépe. Po centru se dostal k hlavičce jeden z hostujících nabíhajících hráčů a Prislupský musel míč s vypětím všech sil vytlačit nad břevno. I další šance patřila Neratovicím, když první šanci hostů vyrazil gólman nešťastně jen do vlastního spoluhráče a po následné dorážce zvonila tyč. Velká změna v utkání nastala v 11. minutě, kdy příliš horlivě protestoval hostující Ďurinda. Konkrétně označil sudího za komedianta, což nemusíme považovat ve stínu dalších jeho rozhodnutí vůbec za urážku. Rozhodčí Kosina se ovšem evidentně za komedianta nepovažuje, a tak poslal hostujícího útočníka červenou kartou ze hřiště. Ve 20. minutě byl následován i hostujícím trenérem Pšeničkou, který už ve svých výrazech tak zdrženlivý nebyl. Lužečtí ve zbytku poločasu hrozili především po standardních situacích, hlavičkám M. Kučaby ale vždy kousek scházel - nejblíže úspěchu byl, když svým pokusem orazítkoval tyč.

 

 

Další červená pro hosty a gól Peroutky

V úvodu druhého poločasu vůbec nebylo znát, že Lužečtí hrají přesilovku. Domácí hráči naopak působili nervózním dojmem a jejich hra byla plná nepřesností. Další dvě důležité události se staly po hodině hry - nejprve se na hřiště v domácím dresu dostal Peroutka, který výrazně oživil hru Lužce a následně byl vyloučen po druhé žluté kartě za podražení hostující obránce Zeman. I ve dvojnásobném oslabení ale mohli jít hosté do vedení, když špatnou zpětnou přihrávku jednoho z domácích obránců vystihl hostující útočník a mířil na Prislupského branku. Zakončil ale pouze vedle tyče, a tak dal domácím možnost vstřelit vítěznou branku. Postaral se o ni právě střídající Peroutka, který po přihrávce M. Tauchmana zamířil po zemi přesně k tyči. Stejný hráč mohl v závěru přidat i druhý zásah, ale jeho lob skončil jen na břevně. Domácí tak po téměř celozápasové přesilovce nakonec dokázali zvítězit. Nad zápasem se ale opět vznáší nepříjemná pachuť...

 



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Naše hra bohužel opět nesplňovala parametry I.B třídy a i proti 9 hráčům jsme se pořádně nedostali do zápasu. Naštěstí tam jedna branka nakonec spadla.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] , J. Kučaba [-] - A. Kučera [-] , R. Stejskal [-] (84. D. Hampl [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] , M. Rigo [-] (59. T. Roučka [-] ) , J. Uher [-] (67. R. Levý [-] ) , P. Tauchman [-] (63. P. Peroutka [-] )

FK Neratovice-Byškovice B
R. Dvořák [-] - D. Hadraba [-] , P. Mráz [-] , L. Sochor [-] , M. Zeman [-] - J. Drahorád [-] , V. Žežulka [-] , M. Melich [-] , D. Nguyen [-] - A. Ďurinda [-] , T. Lemarie [-]

ŽK: 23. J. Lafek , 66. A. Kučera - 11. A. Ďurinda , 17. V. Žežulka , 33. M. Zeman , 54. D. Hadraba , 86. J. Drahorád . ČK: 11. A. Ďurinda , 76. M. Zeman .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.