Lužec ve druhé půli otočil zápas s Pěčicemi


Branky


62. P. Peroutka , 65. J. Uher , 76. D. Tauchman (p.) , 85. D. Tauchman (p.) - 43. O. Novák
0

Ani gól do šatny nezlomil lužecké fotbalisty, kteří ve druhé půli čtyřmi brankami otočili vývoj zápasu. Dvě branky padly z pokutových kopů a Lužec se dotáhl k Řepínu na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Pěčic do šaten

Se snahou navázat na minulou těsnou výhru nad oslabenými Neratovicemi B šli do zápasu fotbalisté Lužce. A to i přesto, že tentokrát nastoupili v sestavě oslabené o Kučeru, Roučku a P. Tauchmana. Hostující mladá sestava nedoznala větších změn, a tak byl favorit zápasu jasný - hosté chtěli potvrdit své postavení na 5. místě tabulky. A první akce zápasu také patřila jim, když se ke střele za velkým vápnem odhodlal Hubač a za Prislupským se otřáslo břevno. Domácí hrozili zejména centrovanými míči z kopačky M. Tauchmana, ale nedařilo se jim žádný z nich dotlačit až do sítě. Zhruba v polovině první půle zasáhl i lužecké hřiště silný déšť, což bylo podnětem k několika ostřejším zákrokům. Jediný gól první půle padl ve 43. minutě, když první střelu ještě dokázala obrana domácích zblokovat, na dorážku O. Nováka už ale byla krátká, a tak si hosté nesli do kabin uklidňující náskok.

 

 

 

Lužec čtyřmi góly otáčí

Domácí celek rozhodně nebyl smířem se ztrátou bodů a do druhé půle vlétl mnohem aktivněji. Mohl ale paradoxně inkasovat jako první, střelu Hubače z úhlu po rychlém brejku ale brankář vyrazil. Vyrovnání přišlo v 62. minutě, kdy se opět prosadil jediný střelec minulého zápasu Peroutka. Tentokrát se opřel do míče z voleje a mohl slavit. 1:1. Hned o tři minuty později už domácí vedli, když se tak dlouho dohadoval s hostujícím brankářem Dufkem, až sudímu Asníkovi došla trpělivost a odpískal nepřímý volný kop za příliš dlouhé držení míče. M. Tauchman sice svou střelou trefil pouze zeď, vrácený míč do malého vápna si ale našel Uher a pohotově skóroval. 2:1. Hosté měli poté dvě vynikající šance ke srovnání stavu, když se osamoceni řítili na domácího brankáře, ten ale předvedl dva skvělé zákroky a udržel vedení na straně Lužce. Zřejmě definitivní rozhodnutí pak přišlo v 76. minutě, kdy byl únik Uhra zastaven stažením ve vápně a nařízenou penaltu proměnil D. Tauchman. 3:1. Stejný hráč byl podražen ve vápně i v 85. minutě, David Tauchman i druhou penaltu proměnil a Lužec tak překvapivě zvítězil nad Pěčicemi vysoko 4:1.    


Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Dostali jsme bohužel gól do šatny, ale druhý poločas jsme odehráli nejlepši utkáni v této sezóně. Výkon mužstva se vůbec nedá srovnávat s minulým utkáním.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.