Neratovice neudržely poločasové vedení


Branky


0

Rychlé vedení získané během dvou minut první půle nedokázali udržet fotbalisté Neratovic B. I dva body ale berou, jelikož v závěru po zranění dohrávali v početním oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojnásobné vedení ve dvou minutách

Původní záměr neratovického klubu poslat do tohoto zápasu kompletní tým U19 nakonec vzal za své, a tak se v sestavě, která čítala přesně 11 hráčů, objevili pouze dva debutanti - útočník Šťovíček a levý bek David. Lavička domácích vůbec zela prázdnotou, jelikož její tradiční obyvatelé - trenér Pšenička a vedoucí Petržílka si z minulého zápasu v Lužci přinesli disciplinární trest. Do hostující branky se namísto vykartovaného Svatoše postavil uzdravený Staněk. A úvod zápasu vyšel jednoznačně lépe domácímu celku. Už v 6. minutě se totiž dostal k rohovému kopu, který Lemarie zahrál přímo na hlavu Sochora, který se trefil tvrdě a přesně. 1:0. Hned z další akce bylo v domácím táboře ještě veseleji, když ze střední vzdálenosti natáhl ke střele Melich a zamířil přesně. Brankář Staněk si na míč sice sáhnul, nedokázal ho ale vytěsnit mimo tři tyče. Naratovice tak po první půli držely nadějný náskok 2:0.

Vyrovnání a ostré zákroky

Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn, pouze diváci se stáhli pro vytrvalý déšť ještě hlouběji od hrací plochy. Pod stříškou bylo pořádně těsno. Hosté začali svou stíhací jízdu za vyrovnáním 67. minutě, kdy se po centru z levé strany odrazil míč před nohy Kympla, který se do něj opřel a s pomocí teče jednoho z bránících hráčů zamířil přesně do horní poloviny Černého branky. 2:1. O pět minut později už bylo vyrovnáno, když další nádhernou akci vymyslel Kympl, který vysunul uličkou Šmída. Rychlonohý útočník hostí si převzal míč ideálně kolem brankáře a dovezl do prázdné brány. 2:2. Po vyrovnání jako by opět ožili domácí a tlačili se před branku Řepína, všechny nadějné příležitosti ale byly zblokovány. Na hřišti se také přiostřilo a zejména Štolbův brutální zákrok na Žežulku, který hostující kapitán odnesl zraněním kolene, si rozhodně zasloužil červenou kartu. Sudí Mucha si ale k velké nevoli domácích hráčů i příznivců vystačil pouze se žlutým kartónkem. Zápas tak dospěl do penalt, ve kterých byl jediným neúspěšným exekutorem právě řepínský Štolba, a tak bonusový bod berou domácí, kteří závěr utkání dohrávali bez zraněného Žežulky a polozraněného Šťovíčka prakticky v devíti hráčích.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice B
Karel Vlasák - divák: V úseku zápasu, který jsem viděl, se hrál zajímavý zápas se šancemi na obou stranách. Stínem utkání byly dva naprosto zbytečné prasácké zákroky hráčů Řepína. Bonusový bod zůstal na správné straně.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucha Daniel - ŘÍPA Jiří, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.