Byšice se s Mělníkem rozešly smírně


Branky


0

Vyrovnaný zápas s vyrovnaným výsledkem se odehrál na hřišti byšické Vitany. Každý z ceklů vstřelil o jedné brance a bonusový bod si připsali po penaltovém rozstřelu domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení brzkou brankou Veselého

Zápas týmů středu tabulky, které se ale už vzdálily od sestupových pozic, se odehrál v Byšicích. Domácí v něm chtěli navázat na nadějný výkon ze Staré Boleslavi, který ale na body nestačil. To hosté se museli opět obejít bez zraněné brankářské jedničky Horváta, kterého nahradil zkušený Dombai. Do zápasu šli hosté namlsáni nečekaným vítězstvím proti Klíčanům, které bojují o postup do vyšší soutěže. Zápas začal poměrně opatrně a žádný z týmů se nemohl dostat do pořádné šance. Jako blesk z čistého nebe to ale změnili hosté. Pomohla jim k tomu standardní situace a hrubá chyba domácí obrany, která nechala Veselého v klidu zpracovat míč, zamířit a vystřelit. Ve skvělé formě hrající záložník Mělníka tak ve 12. minutě vstřelil svůj další gól. A protože se i zbytek prvního poločasu nevymknul z trendu nastaveného na začátku zápasu, další gól už k vidění nebyl.

Za domácí srovnává Kmoch

Ani v úvodu druhého poločasu se zázrak nestal a i nadále se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém převažovala bojovnost nad fotbalovou kvalitou. Tentokrát to ale byli domácí, kdo dokázal poměrně brzy vyrovnat. Postaral se o to v 60. minutě Kmoch. V dalším průběhu hry už místo šancí přibývaly spíše žluté karty, kterých sudí Bartůšek rozdal celkem 7. S jeho výkonem nebyl spokojen ani jeden z týmů. Zápas tak přes mnoho přerušení hry dospěl až do pokutových kopů, ve kterých byl úspěšný domácí celek díky rozhodující penaltě Laudy. Mělník se tak v tabulce propadl na 8. místo a jeho dnešní soupeř z Byšic je se ztrátou tří bodů jen o jednu příčku zpět.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Proti Mělniku to byl jiný zápas než minule ve Staré Boleslavi. Zápas tak moc pohledný nebyl, a to i díky rozhodčím, kteří byli úplně mimo a škodili na obě strany. Jinak hra byla na obou stranách vyrovnaná a nám opět velmi dobře zachytal gólman.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bartůšek Zdeněk - ČERMOCH Jakub, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.