FOTO: Řepín doma vysoko podlehl Lužci


Branky


76. M. Chodúr - 33. J. Uher , 56. J. Uher , 60. M. Kučaba , 65. D. Tauchman (p.) , 69. J. Uher
0

Záchranářský souboj se v úvodu druhé půle proměnil v jednoznačnou záležitost pro hostující Lužec nad Vltavou, který se tak před svého soupeře zásluhou lepšího skóre posunul v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uher posílá Lužec do vedení

Vysokou návštěvu 150 diváků přilákal tento tradiční ryze záchranářský souboj. Výkony obou týmů nebyly tím jediným, co na tomto utkání táhlo. Pod drobnohledem byl také výkon hlavního sudího Němečka, jelikož se v zápasech obou zúčastněných týmů objevila na jaře mnohá sporná rozhodnutí. Také tentokrát se kopaly dvě penalty, podle všech dostupných informací se ale hrál z obou stran férový zápas. Ten mohl začít už po pěti minutách hry brankou na domácí straně, když se do dobré střelecké pozice dostal kapitán domácího týmu Dvořák, na Prislupského ale nevyzrál. Hra poté upadla do hlubokého průměru a k vidění bylo plno nepřesností a nervozity na obou stranách. To změnila až 33. minuta a trestný kop v podání M. Tauchmana, který našel přesně hlavu Uhra a byl z toho první gól zápasu. 0:1. Poté se do šance dostal opět domácí Dvořák, jeho zakončení bylo tentokrát přesné, k jeho smůle ovšem stál v ofsajdu. První půli pak zakončil průnik Kympla, který byl zakončen pádem ve vápně. Sudí Němeček ovšem souboj jako penaltový nevyhodnotil, a tak první půle skončila za stavu 0:1.

Gólová smršť v domácí brance

Od začátku druhého poločasu Lužečtí převzali iniciativu a v 56. minutě Uher dostal po úniku M. Kučaby přihrávku do vápna, kde z voleje pěkně umístil míč k tyči. 0:2. V 60. minutě si pak svůj únik M. Kučaba zopakoval a tentokrát sám zakončením na přední tyč dokonale zaskočil Staňka v brance. 0:3. Tím však gólová smršť ze strany Lužce nekončila. V 65. minutě byl nařízen pokutovy kop pro hostující tým za faul Štolby na Levého a D. Tauchman si s ním v pohodě poradil. 0:4. V 69. minutě si pro hattrick došel Uher, když tečoval trestný kop M. Tauchmana ze strany a manko domácích vzrostlo na hrozivých pět branek. Domácí byli zralí na ručník a za celý druhy poločas šla na Prislupského pouze ojedinělá střela od střídajícího Prejzy a jediný zásah do sítě hostů, když utekl mezi obránci Šmíd a jeho střelu Rigo zachytil až na brankové čáře, ale dorážku Chodúra už nikdo nestačil zachytit. Šestý gól Lužce visel ve vzduchu, když D. Tauchmana smetl ve vápně Staněk, ale nařízenou penaltu M. Tauchman nastřelil pouze do břevna. Hosty to ale nemuselo mrzet, jelikož zvítězili zcela bezpečně 1:5.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Utkání jsme zvládli suprově. Já osobně jsme se na zápas moc těšil. Dopadlo to nad očekávání a výkon mužstva navázal na výhru s Pěčicemi z minulého kola.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němeček Josef - MANSOUR Jakub, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.