M. Kačírek 13. (p.)
V. Rybák 92.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram nezvládla utkání na půdě Hostomic


Branky


13. M. Kačírek (p.) , 92. V. Rybák - 33. O. Matějka
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a SK Spartak Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla nerozhodná

Opět se nám startují jednotlivé soutěže a 1.A třída skupina A tomu není vyjímkou. Na programu prvního jarního kola bylo utkání mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a SK Spartakem Příbram. Mírným favoritem pro toto utkání byl hostující tým z Příbrami, který se nachází na devátém místě v tabulce, zatímco domácí Hostomice se nacházejí na dvanácté pozici. Jak je ale vidět, umístění v tabulce v tomto utkání nemělo žádnou váhu a domácí zvítězili. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan 
Pavel Kubečka, který si s sebou přivezl dvojici pomezních rozhodčí Romana Myšku a Karla Nehasila. Na utkání se přišlo podívat přibližně 55 diváků. Návštěva tedy nebyla nijak ohromná. 

 

Utkání začalo ve vysokém tempu. Hned po rozehrávce byla k vidění veliká šance Příbrami, která bohužel pro hosty gólem neskončila. Poté převzali hru domácí a určovali tempo hry. Ve 13. zahrál hráč Příbrami rukou ve vápně a rozhodčí Pavel Kubečka tak nařídil pokutový kop. K němu se postavil Martin Kačírek a suverénně proměnil. Stav byl 1:0 pro Hostomice pod Brdy. Hosté na tuto branku odpověděli ve 33. minutě, když se do branky domácích trefil příbramský Ondřej Matějka a bylo tak vyrovnáno. Další branka v první půli nepadla a do šaten se tak šlo po odehraných pětačtyřiceti minutách hry za stavu 1:1.  

Domácí se ve druhém poločase ujali vedení

Domácí měli ve druhém poločase navrch, ale branka ne a ne přijít. Dlouhou dobu bylo utkání vyrovnané a vedoucí branka přišla až v nastavení. V 92. minutě se trefil Vít Rybák do branky Příbrami a rozhodl tak o vítězi dnešního utkání. Příbram tedy neudržela remízový stav a domů si neodvezla ani jeden jediný bod. Všechny tři body totiž zůstaly zaslouženě doma v Hostomicích pod Brdy, které si tak v tabulce polepšily.



Ohlasy k zápasu


SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - Trenér: Hrálo se na těžkém terénu vzhledem k počasí. V první minutě měli šanci hosté hned po rozehrání, ale střela se jim nepovedla a skóre se neměnilo. Pak si myslím, že jsme převzali otěže a prakticky celý zápas jsme měli herní převahu a ve 13. Minutě jsme proměnili pokutový kop, když hostující obránce zahrál rukou, takže penalta to byla jednoznačná. Hostům se podařilo vyrovnat, ale pak se opět hrálo jen na jednu bránu. V 92. Minutě jsme dokázali vstřelit branku z rohového kopu a zvítězili jsme. Štěstí se dnes naklonilo na naší stranu, ale myslím si, že zaslouženě.




Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , L. Lenkvík [-] , A. Hornát [-] , J. Vladyka [-] - L. Hruška [-] , M. Kačírek [-] - V. Šebek [-] , A. Bábíček [-] , T. Šebek [-] , J. Kačírek [-] (75. M. Kačírek [-] )

Spartak Příbram
J. Zykán [-] - J. Voříšek [-] (56. R. Jandera [-] ) , O. Matějka [-] (75. M. Vondra [-] ) , M. Vašek [-] , M. Štochl [-] , V. Janů [-] , J. Trefný [-] , P. Mezera [-] (85. J. Opička [-] ) , J. Krejča [-] , M. Suchý [-] , J. Molnár [-]

ŽK: 21. V. Rybák - 4. V. Janů , 29. M. Štochl , 58. P. Mezera , 61. O. Matějka .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.