0:1
(0:0)
53. M. Valsa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš si odváží cenné 3 body


Branky


53. M. Valsa
0

Zápas mezi FK Čechie Vykáň a MFK Dobříš nabídl velmi vyrovnaný fotbal. Jedinou branku v zápase střelil Valsa Martin a rozhodl tím o výhře Dobříše 0:1. Dobříš si tedy odváží z Vykáně plný počet bodů. Vykáň naopak doma ztratila důležité body v boji o postup do Divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V souboji mezi druhým týmem tabulky a osmým týmem byl favoritem domácí tým. Ten ze začátku zápasu svoji roli potvrzoval a tlačil se dopředu. Bohužel však bez golového efektu. V prvním poločase branka tak nepadla. Hrál se vyrovnaný fotbal od vápna k vápnu. Hosté přijeli s taktikou hrát odzadu a čekat na rychlé brejky, z kterých pokud možno skorovat. V prvním poločase branka nepadla a tak oba týmu odcházeli do kabin s remízou 0:0. Dobrý výkon předvedl sudí Asník, který měl celý zápas pod kontrolou a rozdal jen 4 žluté karty. 

Valsa rozhodl o výhře v 53. minutě

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy odhodlaní získat plný počet bodů. Zápas rozhodl v 53. minutě Valsa Martin, který vstřelil jediný gol zápasu. Vykáň se v závěru zápasu hnala za vyrovnáním, přsto domácí, kteří měli na lavičce pouze dva střídající se na vyrovnání již nezmohli. Na to, že Vykáň v domácím prostředí nevstřelí branku nejsou fandové Čechie vůbec zvyklý. Naopak často vídají golové hody do branky hostí. Tentokrát viděli jen branku Valsy a tak jim první domácí zápas v jarní části pěkně zhořkl. Další domácí zápas hraje Vykáň doma proti silnému Poříčí nad Sázavou. Naopak hosté přivítají v dalším kole celek Semic. Dobříš nečeká jednoduchý zápas, neboť Semice v prvním jarním kole taktéž vyhráli.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Fabio Leggeri - trenér: Po celý zápas jsme útočili, ale nebyli jsme úspěšní v zakončení. Měli jsme zápas aspoň zremizovat. Také nám trochu chybělo štěstí.

MFK Dobříš
Radim Weber: Výborně zachytal brankář Jechort. První poločas byli domácí lepším týmem, ale my jsme hráli odhodlaně a bojovně. Po naší brance padla na domácí nervozita. V závěrečném tlaku si hosté vypracovali dvě tutové šance, ale ztroskotali na výborně chytajícím Jechortovi. Díky tomu si odvážíme cenné tři body.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Kosmák [-] - P. Pařízek [-] , L. Šedivý [-] , M. Malý [-] (68. D. Kramář [-] ) , M. Dlouhý [-] (82. F. Leggeri [-] ) , L. Jarolím [-] , D. Šplíchal [-] , P. Stejskal [-] , P. Lukáš [-] , P. Beneš [-] , M. Olmr [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - D. Pokorný [-] , V. Weber [-] (59. M. Rajnoch [-] ) , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - P. Kozohorský [-] (89. L. Mann [-] ) , F. Dort [-] , V. Šrain [-] , J. Gregor [-] - Š. Maryška [-] , M. Valsa [-] (57. P. Junek [-] ) -

ŽK: 53. P. Beneš , 53. A. Kosmák , 83. L. Jarolím - 31. Š. Maryška .
Hráči zápasu: J. Jechort , M. Valsa .
Místo: FK Čechie Vykáň. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - BROŽEK Tomáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.