3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice vyhráli 3:0


Branky


0

Semice se v prvním utkání ukázali před domácími diváky, když ve vyrovnané bitvě porazili 3:0 SK Rejšice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semice udeřili ke konci poločasu

V prvním poločase byli lepší hosté, ale nedokázali si vypracovat vyloženou šanci. V 41. minutě dal o sobě vědět nejlepší střelec Krajského přeboru Michal Koštíř a poslal domácí do vedení. Za 4 minuty bylo pro domácí ještě lépe, když nařízený pokutový kop proměnil Neuhausel.

V druhém poločase padla ještě jedna branka

V druhém poločase si domácí kráčeli za první jarní výhrou a definitivní tečka přišla v 83. minutě, když se prosadil opět kdo jiný než Michal Koštíř a pečetil tím výsledek 3:0 pro Semice.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka - vedoucí týmu: V první půli ve hře mnohem lepší hosté, důrazní, rychlí, techničtější, avšak bez vyložené šance. My taktéž bez šance, ale dobře jsme bránili a skorovali jsme 2x ze standartek ke konci 1. půle. Nejprve Koštíř z velkého úhlu z trestného kopu trefil přesně a těsně před přestávkou na téhož hráče penalta, kterou proměnil Neuhausel. V druhé půli naše hra lepší než v první a obraz hry na hřišti už nebyl tak jednoznačný. My opět pozorná obrana, která nepouštěla Rejšice do šancí, naopak jsme měli kolem 55. minuty vyloženou šanci utkání rozhodnout dříve. Gol jsme přidali později na 3:0 ze hry, kdy se opět trefil Koštíř. Vybojované vítězství. Měli jsme dobrou produktivitu. Hosté hráli v poli a my stříleli góly.




Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - D. Šimek [-] (89. M. Kůrka [-] ) , T. Souček [-] (85. J. Bošina [-] ) , P. Švarc [-] , M. Jareš [-] , J. Novotný [-] , M. Neuhausel [-] (87. M. Machala [-] ) , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-] (91. P. Langer [-] ) , J. Pavliš [-] (34. M. Bubeník [-] ) , Š. Bříza [-]

SK Rejšice
M. Výda [-] - O. Jon [-] , R. Kopecký [-] , V. Dufek [-] (69. J. Páník [-] ) - M. Maňas [-] , J. Zorkler [-] , J. Sameš [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] - M. Herman [-] (78. J. Putorík [-] ) , D. Zikmunda [-] (81. P. Štěpán [-] )

ŽK: 84. M. Bubeník - 44. R. Kopecký , 64. M. Herman .
Hráči zápasu: M. Koštíř .
Místo: Semice. Počet diváků: 153. Rozhodčí: Glogar Petr - VOSOLSOBĚ Lukáš, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.