2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sázava předčila SK Rakovník v produktivitě


Branky


0

Ačkoli přeborové časy Sázavy jsou pro tuto sezonu s největší pravděpodobností sečteny, svěřenci Pavla Chuchly dokázali v posledních dvou zápasech uhrát překvapivých pět bodů. Po domácí výhře se Semicemi si přivezli dva senzační „penaltové“ bodíky ze hřiště lídra z Hostouně. S o to větší chutí se na svém trávníku pustili do svého dalšího protivníka – celku SK Rakovník. Hosté přijeli do Sázavy se skalpem Jíloviště a chtěli být úspěšní i v tomto kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli domácí trenér

Domácí před zápasem postrádali tři obránce (oba stopery a krajního beka), a tak trenéru Pavlu Chuchlovi nezbylo nic jiného než se nominovat do základu. Protože má delší dobu problémy s vnitřními vazy, musel před utkáním navštívit lékaře a nechat si dát injekci.

I s tímto handicapem byl ovšem nejen „ředitelem“ obranných řad svého týmu, ale dokonce i autorem obou branek! Tu první vstřelil už v 10. minutě, kdy se po opakovaném rohu prodral až na malé vápno a zblízka otevřel skóre.

Druhý zářez na soupeřově pažbě udělal domácí trenér devět minut před přestávkou. Po prodlouženém autu se nikým nehlídán dostal k míči uprostřed pokutového území a přízemní střelou pokořil gólmana Šimka. 

Rakovník selhal střelecky

Po změně stran se domácí zaměřili na uhájení dvoubrankového náskoku. Zatáhli se do obranného valu, z něhož se snažili vyrážet k rychlým brejkům. Rakovničtí byli po přestávce sice více na míči, ale vyložené šance si nedokázali připravit.

Na „loženku“ jim ovšem „zadělal“ opět Pavel Chuchla, v sobotu hrající hlavní roli. Dvacet minut před koncem chtěl hlavou zahrát malou domů svému brankáři, ale nevšiml si, že za ním stojí Červený, kterému „namazal“ na gólovou šanci. Rakovnický útočník byl ovšem tak překvapený, že si s nabídnutým balonem nedokázal poradit a nechal si ho sebrat z nohy sázavským brankářem Burcevem.



Ohlasy k zápasu


FK Kavalier Sázava
Pavel Chuchla, trenér:: „Soupeř naštěstí příliš nehrozil, vypracoval si jen málo šancí. Musím pochválit dnešní výkon obrany. Na to, že v ní hráli jiní hráči, podali dobrý výkon. Těší mě, jak se osvědčil dnes poprvé v základu hrající mladík Dušek při prvním zápase doma v základní sestavě.“

SK Rakovník
Miroslav Procházka, trenér:: „K zápasu jsme zřejmě přijeli s myšlenkou, že se nám nemůže nic stát, zvláště když jsme uspěli v poháru s Hostouní a v mistráku jistě porazili Jíloviště. Než jsme se srovnali, domácí už vedli 2:0. Soupeř byl velmi produktivní, proměnil téměř vše, co měl. My jsme podobné šance měli rovněž, ale nedali jsme je. Sice jsme byli zřejmě fotbalovější, ale fotbal se hraje na góly, a to rozhodlo.“



Sestavy


FK Kavalier Sázava
J. Burcev [-] - O. Dušek [-] , M. Chrpa [-] , J. Švec [-] (87. M. Chrpa [-] ) , L. Král [-] , A. Keltner [-] , D. Konečný [-] , F. Šmídek [-] , P. Chuchla [-] , V. Foltýn [-] (73. J. Knotek [-] ) , V. Mařinec [-]

SK Rakovník
M. Šimek [-] - M. Rohla [-] (54. M. Isteník [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , M. Fojtík [-] - M. Jirásek [-] (76. P. Kýzl [-] ) , M. Beneš [-] , P. Hornof [-] (81. M. Tvrz [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] - J. Červený [-]

ŽK: 33. D. Konečný , 83. J. Knotek , 89. F. Šmídek - 22. M. Rohla , 91. J. Sklenka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubečka Pavel - PROCHÁZKA Václav, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.