Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

3.0

Jídlo

4.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

1.0

Bezkrevný první poločas odsoudil Hořovicko k prohře


Branky


0

Lídr tabulky zaspal první polovinu zápasu, ve které se dvakrát prosadili domácí Sokolové. Ve druhém dějství už sice hráli hosté prim, dokázali však pouze snížit. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr divize? Opravdu?

Ač byl papírový favorit jasný, tak se na hřišti dělo něco úplně jiného. Hosté totiž první poločas úplně prospali. Sice měli hned v první minutě šanci, když se k ráně dostal Nademlejnský, kterou mu zlikvidoval brankář Holan, pak už ale převzala otěže Čížová.

 

V sedmé minutě pronikl do vápna Roman Zahrádka a podél gólmana Herca otevřel skóre! I v dalších okamžicích se prezentovali Čížovští velmi pěkným fotbalem a s Hořovickem hráli minimálně naprosto vyrovnanou partii. Nemastný neslaný výkon Středočechů pak korunovala 40. minuta, Nečasova akce a druhý gól Čížové, který si připsal Martin Jirouš

Lídr divize? Opravdu!

Poločasová rozmluva trenéra Vrabce hostujícím fotbalistům evidentně pomohla a na specifické čížovské hřiště jako by vyběhl jiný tým. Tým, který už dokázal, proč vede divizní tabulku. Celých čtyřicet pět minut bylo v režii favorita, domácí se sotva stíhali bránit.

 

Od 60. minuty navíc začali Sokolové „šlapat vodu“, a tak bylo jen otázkou času, kdy se Hořovicko prosadí. Šancí na to mělo dost, jenže Štěpnička neuspěl, Petržílka přestřelil bránu a Holana nepřekonal ani Bežó ze standardky. V 69. minutě se hosté konečně trefili. Nademlejnský dostal míč doleva na vápno, poslal ho na druhou stranu Ondřeji Vrabcovi a ten se z první krásně trefil. Čížová však ještě přidala na kouskování hry a překvapivé tři body už udržela.

 

Foto: Facebook FKHořovicko

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „První poločas jsme odehráli velmi dobře, dali jsme dva vypracované góly. Od 60. minuty jsme začali šlapat vodu. Ke konci jsme se báli o výsledek, ale všichni dnes ale hráli obětavě. Nevyšel nám minulý týden, ale věděli jsme, že když vyhrajeme, tak jsme zachráněni. Byla dobrá atmosféra. Nebylo to jednoduché utkání, měli jsme v hlavě i podzimní prohru 5:0 a chtěli jsme jim to vrátit. Gólman chytal výborně a výborně hráli také obránci Held s Brožem.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „První poločas jsme celý prospali, hráli jsme, jako by se nám nemohlo nic stát. I když byl fotbal vyrovnaný, tak chyběl pohyb, chybělo nasazení, všechno. Druhý poločas byl už v naší režii, hráli jsme dobře. Soupeř se sotva dostal na naši půlku. Bohužel jsme stihli dát jen jeden gól. První poločas jsme prospali, to je velká chyba. Druhá věc je, že z devadesáti minut se hrálo tak padesát, a to možná. Rozehrát balón trvalo soupeři i čtyři minuty a těch rozehrávek měl dost. To nás také mrzí. Ale bohužel takový je fotbal v Čížové.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Flimmel Milan - TRSKA Adam, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.