3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice potvrdily roli favorita


Branky


27. J. Stehlík (p.) , 37. Š. Baranec , 58. T. Benedikt
0

Po zimní přestávce se nám představily také týmy Přeštic a Spáleného Poříčí. Domácí si výhru bez větších problémů pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když byli hosté v úvodu lepší, v závěru dvakrát inkasovali

Souboj čtvrtého s devátým - to byl duel mezi Přešticemi a Spáleným Poříčím. Úvod utkání patřil překvapivě hostům, kteří drželi míč na svých kopačkách a soupeři ho skoro nepůjčili. Ze své převahy ale nedokázali hráči Poříčí nic vytěžit. Ve 27. minutě vhazovali Přeštice dlouhý aut, míč propadl do pokutového území, kde se k někomu dostal útočící hráč, který byl následně faulován obráncem hostí a rozhodčí ukázal na bílý bod. K pokutovému kopu se postavil Jaroslav Stehlík a chladnokrevně proměnil. O deset minut později se skóre měnilo podruhé, když domácí využili špatné rozehrávky soupeře, k míči se dostal Štefan Baranec, který se elegantně uvolnil a přesnou střelou překonal brankáře Martina Prantnera. Ve 39. minutě přišla další pohroma pro fotbalisty Poříčí, když po předchozí zbytečné žluté kartě viděl David Šlajs druhou za faul a musel předčasně do sprch. Hosté tedy šli do kabin za nepříznivého stavu a v početní nevýhodě.

Přeštice si vítězství proti oslabenému soupeři pohlídaly

Druhý poločas se dohrával v poklidném tempu. Přeštice si proti oslabenému soupeři hlídaly dvoubrankový náskok, který se jim podařilo ještě navýšit. V 58. minutě přidal třetí branku domácích Tomáš Benedikt a bylo již rozhodnuto. Zbytek zápasu se víceméně dohrával, hosté neměli sílu na to, aby se v oslabení zmohli na alespoň částečné zdramatizování. Přešticím se nepodařilo přidat čtvrtou trefu, a tak byl konečný výsledek zápasu 3:0. Domácí se díky této výhře posunuli na třetí pozici, hosté zůstali devátí.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Bylo vidět, že se jedná o první zápas. Úvod patřil soupeři, pak se nám ale podařilo dvakrát skórovat. Zápas určitě ovlivnilo i vyloučení. Ve druhé půli jsme přidali třetí gól a vítězství jsme si již pohlídali.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: První půlhodinu jsme měli hru pod kontrolou, hráli jsme to, co jsme si v kabině řekli. Asi v 25. minutě jsme špatně vyřešili situaci po dlouhém vhazování a byla z toho penalta. Poté jsme po velké chybě inkasovali podruhé a v závěru poločasu jsme se nechali vyloučit a bylo po zápase. Ve druhé půli se zápas pouze dohrával.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Regner [-] - J. Stehlík [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] - P. Pap [-] , V. Čížek [-] , T. Benedikt [-] (83. J. Ruth [-] ) , M. Zoubek [-] - M. Švarc [-] - Š. Baranec [-] (58. J. Kohout [-] ) , M. Bešta [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - V. Homolka [-] , P. Roj [-] , D. Šlajs [-] , P. Byron [-] , J. Šefl [-] (71. T. Tofl [-] ) , M. Krňoul [-] , J. Karas [-] , M. Hofman [-] , K. Kalista [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 33. M. Zoubek , 57. V. Čížek - 21. J. Šefl , 30. D. Šlajs , 64. V. Homolka , 65. J. Karas , 75. V. Novotný . ČK: 39. D. Šlajs .
Hráči zápasu: T. Benedikt - M. Prantner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Komanec Petr - ŽÁK Ondřej, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.