3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola musely rozhodnout až penalty


Branky


0

Šlágr patnáctého kola se odehrál v Hrádku, kam zavítaly vedoucí Chlumčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po zásluze dostali do vedení

Souboj druhého týmu s prvním sliboval skvělou podívanou. Vstup do zápasu se lépe povedl hostujícímu týmu. Chlumčany byly od úvodních minut aktivnějším týmem, držely častěji míč na svých kopačkách a snažily se prolomit pevnou obranu soupeře. To se jim ale dlouho nedařilo, bylo vidět, že se hrádečtí na zápas skvěle připravili. Navíc se domácí mohli spolehnout na skvěle chytajícího Václava Rybu, který je podržel několika kvalitními zákroky. Recept na něj našli hosté až ve 42. minutě, kdy využili chyby domácí obrany a po centru jednoho z útočících hráčů se střelecky prosadil Lukáš Nohava. Hrádečtí už moc času na odpověď neměli, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Domácí dvakrát dotahovali a nakonec musely rozhodnout penalty

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím fotbalistům na výbornou. Hned ve 47. minutě se dostal k míči střídající Pavel Franěk a přesnou střelou překonal brankáře soupeře. Chlumčany si ale vedení zanedlouho vrátily. V 54. minutě využil zaváhání v rozehrávce Jan Havlíček a na jeho střelu byl brankář Ryba krátký. Chlumčany tedy opět vedly a vypadalo to, že si vítězství dokáží pohlídat. O chvíli později mohlo přijít rozhodnutí z kopačky Lukáše Nohavy, který překvapil všechny příznivce hostí i sebe samého, když přestřelil prázdnou branku. Hrádečtí od tohoto okamžiku přidali na obrátkách a v 72. minutě se jim podařilo vyrovnat, i když s notnou dávkou štěstí. Střela Tomáše Matějky se odrazila od jedné tyče do druhé, následně trefila ležícího brankáře Radka Fryše a od jeho zad se míč odrazil k nohám Pavla Fraňka, který bez problémů skóroval. Domácí i nadále tlačili svého soupeře, ale ze vzniklých závarů v pokutovém území už branku nepřidali, musely tedy rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc zůstal v Hrádku

Ve vypjatém penaltovém rozstřelu byli nakonec šťastnější domácí. Úspěšnými exekutory byli na domácí straně Radek HolečekTomáš MatějkaTomáš HarantJiří Brabec. Pak sice svou penaltu neproměnil Libor Kutil, to ho ale mrzet nemuselo, protože hned po něm své penalty proměnili Luboš Šoural Antonín Štěpán. Hrádek tedy zvítězil po penaltovém rozstřelu 6:5 a získává tak cenný bod navíc proti lídrovi tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: Chlumčany byly v první půli aktivnější, nás několikrát podržel skvělý brankář. V závěru jsme po naší chybě zbytečně inkasovali. Do druhé půle jsme vstoupili lépe my a podařilo se nám hned vyrovnat. Pak jsme ale opět po naší chybě inkasovali. Od toho momentu se ale hrálo pouze na jednu bránu, byli jsme jasně lepší a podařilo se nám vyrovnat. V penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnějším týmem.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: V první půli jsme měli více šancí než domácí tým a v závěru se nám povedlo vstřelit branku. Za stavu 1:2 jsme nedali vyloženou šanci, což bylo asi rozhodující. V závěru už nás soupeř přehrával a na penalty jsme bohužel prohráli.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] (46. P. Franěk [-] ) , L. Šoural [-] , J. Brabec [-] , V. Skála [-] (70. M. Kolář [-] ) , L. Kutil [-] - T. Harant [-] , A. Štěpán [-] - T. Matějka [-] , R. Holeček [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] (74. F. Štěpán [-] ) , P. Šmíd [-] - J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] (68. J. Kraus [-] ) , J. Havlíček [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-] -

Hráči zápasu: P. Franěk - V. Syrovátko .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Sirový Václav - VOCELKA Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.