0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín zvládl svůj zápas na výbornou


Branky


0

Sedmnácté kolo přineslo i zápas mezi Merklínem a Měčínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký liják hráče Měčína nezastavil

Do zápasu vstupovali hráči třetího Měčína v roli velkého favorita. Úvod zápasu byl ovlivněn velkou průtrží mračen, která trvala přibližně dvacet minut. Hráči to měli ve stížených podmínkách velmi těžké, úvodní dvacetiminutovka tedy nic zajímavého nepřinesla. Poté se počasí umoudřilo a kvalita fotbalu šla nahoru. Měčínští potvrzovali svou roli favorita, soupeře prakticky nepouštěli za polovinu a snažili se vstřelit úvodní branku. To se jim podařilo ve 27. minutě, do vedení je poslal přesnou trefou Jakub Štampach. Hosté ale nepolevili a i nadále hráli velmi aktivně. V domácím týmu zářil brankář Štěpán Bacík, který zlikvidoval několik vyložených šancí soupeře. Už to vypadalo, že se do konce první půle skóre měnit nebude, když minutu před koncem udeřili hosté podruhé. Do střelecké listiny se zapsal Lukáš Čejka a zařídil tak svému týmu pohodlný dvoubrankový náskok.

Domácí se na obrat nezmohli

Od úvodních minut druhé půle hráči Měčína kontrolovali hru, nikam se nehnali a snažili se držet své dvoubrankové vedení. Hráli chytře, soupeře k ničemu nepouštěli. V 60. minutě se jim navíc podařilo přidat třetí branku, postaral se o ni Josef Benda. Domácí se sice snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, na svého dnešního soupeře ale prostě nestačili. Zápas se dohrával bez většího vzruchu, hosté zvládli duel po taktické stránce na výbornou. V 83. minutě byl vyloučen domácí hráč Lukáš Majer, na průběh to ale nemělo sebemenší vliv. Skóre se tedy již neměnilo, Měčín zvítězil v Merklíně 0:3 a posunul se na prozatimní druhou příčku. Merklín může v případě úspěchu Losiné a Strážova klesnout až na samé dno tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Na poslední chvíli nám vypadli tři hráči, takže jsme nastoupili s poslepovanou sestavou. V první půli nás podržel brankář, ale i přesto jsme dvakrát inkasovali. Ve druhé půli hrál soupeř šikovně, spíše na údržbu a tři body si pohlídal.




Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - R. Šobr [-] , T. Grüner [-] , D. Kříž [-] , K. Kubát [-] , V. Vopička [-] (64. D. Marek [-] ) , S. Žižka [-] , D. Regner [-] , Z. Regner [-] (66. A. Kozák [-] ) , D. Wild [-] , L. Majer [-]

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , M. Malán [-] , J. Benda [-] (80. L. Drmola [-] ) , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , L. Čejka [-] , R. Kojan [-] (60. J. Vlček [-] ) , M. Čejka [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 31. K. Kubát , 58. V. Vopička , 70. D. Wild - 31. J. Štampach . ČK: 83. L. Majer .
Hráči zápasu: L. Čejka , J. Benda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - KREJČÍK Miroslav (N), ČEJKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.