Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec si odváží snadné vítězství


Branky


0

V sedmnáctém kole přivítali hráči Dlouhé Vsi na svém trávníku fotbalisty Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance hostujícího mužstva

Souboj dvou sousedů v tabulce sliboval zajímavou podívanou. Očekával se vyrovnaný duel, opak byl ale pravdou. Domácí nevstoupili do zápasu vůbec dobře a hned ve 3. minutě inkasovali. Po povedeném centru z levé strany se do míče opřel Pavel Brejcha a jeho volej skončil za zády domácího brankáře. Starý Plzenec se tedy ujal rychlého vedení a od tohoto okamžiku bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Domácím se nedařila kombinace, soupeř je naprosto přehrával. Svou převahu dokázali hosté přetavit v další branku, když se v 38. minutě po centru z pravé strany hlavou prosadil Pavel Brejcha a zařídil tak svému týmu pohodlný náskok. Plzenečtí ale nepolevili a o pět minut později vstřelili třetí branku. Krásnou přihrávkou poslal Tomáš Fuja do samostatného úniku Ondřeje Havlíčka, který už si při zakončení věděl rady. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3, domácí nevěděli, kde jim hlava stojí.

Starý Plzenec si tři body pohlídal

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hosté už sice neměli tak drtivý tlak, nadále ale skvěle kombinovali a soupeři míč prakticky nepůjčili. Trochu ale polevili, čehož využili domácí a v 53. minutě se jim podařilo snížit zásluhou Pavla Švece, který tak vykřesal alespoň malou naději na zvrat. Čáru přes rozpočet ale udělalo domácím vyloučení Petra Pechka, který v 62. minutě viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté už spíše kontrolovali hru a v poklidu dohrávali. V 74. minutě upravil skóre na konečných 1:4 svým druhým gólem v zápase Ondřej Havlíček, když proměnil svůj samostatný únik. Starý Plzenec tedy zvítězil na půdě Dlouhé Vsi a posunul se v tabulce na sedmé místo, Dlouhá Ves klesla na jedenáctou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Robert Stojkovič: Z naší strany to dnes byla tragédie. Soupeř byl po celý zápas jasně lepší, přehrával nás ve všech směrech a po zásluze si odvezl tři body. Takhle špatně jsme už dlouho nehráli.

SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Od úvodních minut jsme byli jasně lepším týmem. V první půle jsme vstřelili tři branky, soupeř když už zahrozil, tak pouze ze standartních situací. Ve druhé půli jsme sice inkasovali, tři body jsme si ale bez větších problémů pohlídali.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (81. J. Šmíd [-] ) , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] (46. S. Valvoda [-] ) , O. Goby [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - J. Bláha [-] , T. Kratschmer [-] (83. P. Staněk [-] ) , M. Houdek [-] , S. Volín [-] , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , P. Houdek [-] (56. M. Vaněk [-] ) , T. Fuja [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 28. M. Krůs , 48. P. Pechek , 54. F. Blažek - 43. M. Houdek . ČK: 62. P. Pechek .
Hráči zápasu: O. Havlíček , P. Brejcha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BERÁNEK Pavel (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.