2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov zaskočil favorita


Branky


0

Sedmnácté kolo mělo na programu i duel mezi Strážovem a Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kološ poslal domácí do vedení

Utkání mělo mít jasného favorita. Přeštice nastoupily proti poslednímu Strážovu s jasným cílem získat tři body a obraz hry tomu od prvních minut nasvědčoval. Hosté byli aktivnějším týmem, kontrolovali hru a soupeře k míči téměř nepustili, ze své převahy si ale nedokázali vypracovat žádnou výraznější šanci. Postupem času se začala hra vyrovnávat, domácí fotbalisté potvrzovali, že jejich forma v posledních zápasech jde rapidně nahoru. Začali soupeře nepříjemně presovat a nutili ho k chybám. Jedné takové chyby využili v 33. minutě, kdy jeden z domácích hráčů získal míč po špatné rozehrávce soupeře a byl faulován. K příméme kopu se postavil David Kološ a krásnou střelou otevřel skóre zápasu. Přešticím se do konce poločasu odpovědět nepodařilo, do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení Strážova.

Strážov si tři body pohlídal

Úvod druhého poločasu patřil domácím, hosté se nemohli dostat do zápasu. Nedařila se jim kombinace, přenechávali iniciativu soupeři a pouze čekali, co Strážov vymyslí. To domácí hráli s chutí a snažili se vstřelit uklidňující druhou branku. To se jim povedlo v 61. minutě, postaral se o ni kapitán Michal Chaluš a pro Přeštice to vypadalo hodně špatně. Po zbytek zápasu domácí hru spíše jen kontrolovali, hosté se na nějaký obrat nezmohli, a tak Strážov trochu překvapivě porazil Přeštice 2:0 a konečně se odpoutal z posledního místa. Přeštice se ve vyrovnané tabulce propadly až na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Měli jsme dobrý vstup do utkání, první čtvrt hodina patřila nám. Poté se soupeř začal dostávat do hry a po naší zbytečné ztrátě jsme inkasovali z trestného kopu. Ve druhé půli byl soupeř opět o něco lepší a podařilo se mu vstřelit druhou branku. Nedaří se nám dostat do té herní pohody, v jaké jsme byli na podzim.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] , T. Faltín [-] , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] (89. B. Mayer [-] ) , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] - - D. Kotlan [-]

FK ROBSTAV B
M. Regner [-] - M. Bešta [-] , J. Stehlík [-] (84. V. Petrželka [-] ) , M. Švarc [-] (46. J. Bešta [-] ) , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] (78. J. Míka [-] ) - V. Čížek [-] , M. Zoubek [-] , P. Pap [-] , T. Benedikt [-] (62. O. Urban [-] ) - V. Klokan [-] -

ŽK: 22. M. Denk , 35. L. Janka , 69. O. Uruba , 78. M. Chaluš - 32. J. Viktora , 43. M. Zoubek , 84. J. Míka .
Hráči zápasu: D. Kološ .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - KREIBICH Josef (N), PRESL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.