Smolivec zvládl utkání o šest bodů


Branky


0

Osmnácté kolo mělo na programu i zápas mezi Starým Smolivcem a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné trefy poslaly domácí do vedení

Zápas dvou sousedů v tabulce sliboval souboj na ostří nože. Dlouhá Ves měla velké problémy se sestavou, přijela pouze v jedenácti lidech, v poli navíc museli nastoupit dva brankáři. Utkání bylo od úvodních minut vyrovnané, na hráčích byla vidět menší nervozita, oba týmy potřebují body jako sůl. První větší šanci měli hosté a hned z toho byla úvodní trefa utkání. Zaváhání obrany Smolivce využil v 17. minutě Pavel Beránek a doklepl míč do odkryté branky. Domácí ale hned vzápětí odpověděli, o vyrovnání se postaral krásnou trefou Karel Bouše. Domácí tento moment nabudil a o deset minut později se jim povedlo dokonat obrat zásluhou další krásné střely, tentokrát se o ni postaral Josef Tupý. Starý Smolivec udeřil i potřetí, ve 30. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Robert Brejcha. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, Dlouhá Ves tedy trochu nešťastně prohrávala 3:1.

Ve druhé půli se již skóre neměnilo

Druhá půle nebyla tak zajímavá, jako půle první. Domácí si hlídali dvoubrankové vedení, soustředili se především na obranu. Dlouhoveští neměli v poslepované sestavě síly na zvrat zápasu, za celý druhý poločas si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, aby alespoň zdramatizovali průběh utkání. Utkání se v poklidu dohrávalo bez nějakého výrazného vzrušení. Menší vzruch přišel až v 88. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Ondřej Goby, na výsledek to ale žádný vliv nemělo. Starý Smolivec tedy porazil Dlouhou Ves v poměru 3:1 a v tabulce se posunul na devátou příčku.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Situaci jsme měli velmi stíženou, před zápasem se nám omluvilo deset lidí, takže jsme přijeli v jedenácti lidech, navíc museli nastoupit dva brankáři v poli. Hra byla poměrně vyrovnaná, soupeři se povedlo z krásných střel vstřelit tři branky, ale výsledek předvedené hře rozhodně neodpovídá.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - D. Šíma [-] (55. T. Bejček [-] ) , M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-] , K. Bouše [-] (83. F. Trhlík [-] ) , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , O. Strejc [-] , R. Štěpánek [-] , P. Panýrek [-] (77. M. Puškár [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , F. Dryje [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , F. Blažek [-] , R. Hanzl [-] , M. Krůs [-] , J. Šmíd [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 40. P. Panýrek , 65. M. Hrkel , 71. O. Strejc , 79. P. Nachtman - 29. O. Goby . ČK: 88. O. Goby .
Hráči zápasu: R. Brejcha , J. Tupý - O. Goby , F. Blažek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Burda Václav - RŮT Jiří (N), BENEŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.