T. Fuja 28.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si připsal další vítězství a na jaře je zatím bez porážky


Branky


28. T. Fuja - 15. J. Brabec , 38. J. Brabec
0

V osmnáctém kole zavítali hráči Hrádku do Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec zařídil hostům vedení

Hosté vstupovali do zápasu v roli mírného favorita, hrádečtí jsou zatím na jaře bez porážky, ale i bez vítězství v normální hrací době. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, domácí měli trochu překvapivě mírnou převahu, hráli pěkný kombinační fotbal. Do vedení šli ale paradoxně hosté, v 15. minutě si postavil míč k přímému kopu Jiří Brabec a krásnou střelou nedal brankáři Zdeňku Slováčkovi žádnou šanci. Domácí se ale nepoložili, naopak je inkasovaná branka více namotivovala a hnali se za vyrovnáním. Branky se dočkali ve 28. minutě, kdy střelu jednoho z hráčů ještě stačil brankář Václav Ryba vyrazit, na dorážku Tomáše Fujy už byl ale krátký. Hosté si ale do konce poločasu opět vzali vedení a byl to opět Jiří Brabec, který využil přesného centru Radka Holečka a zblízka překonal brankáře domácích. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, hrádečtí tedy vedli 1:2.

Ve druhé půli se již skóre neměnilo

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté. Měli velkou územní převahu, tlačili svého soupeře. Hrádečtí ale hráli chytře, dobře bránili a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Jak čas postupoval, hráči domácího týmu byli čím dál tím nervóznější a v jejich hře se začaly kupit chyby. Hosté si v poklidu hlídali jednobrankové vedení, které udrželi až do závěrečného hvizdu. Hrádek si tedy připsal první jarní vítězství po normální hrací době a stáhl náskok vedoucích Chlumčan na sedm bodů.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Zápasu by asi slušela remíza. Soupeř nám v první půli vstřelil dvě branky po našich chybách. Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší, ale z naší převahy jsme vyrovnat nedokázali.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: V první půli se nám podařilo jít do vedení. Soupeř sice vyrovnal, ale v závěru první půle jsme opět strhli vedení na svou stranu. Ve druhém poločase jsme se soustředili především na obranu a podnikali jsme rychlé protiútoky. Soupeře jsme ale do žádné výraznější šance nepustili a tři body jsme si pohlídali.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Staněk [-] , J. Bláha [-] , M. Houdek [-] , S. Volín [-] (66. V. Drohobeckyj [-] ) , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , P. Houdek [-] (73. M. Bláha [-] ) , T. Fuja [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , J. Oliva [-] , J. Brabec [-] , V. Skála [-] , L. Kutil [-] (76. K. Mareš [-] ) - M. Kolář [-] , A. Štěpán [-] (90. M. Brabec [-] ) - P. Franěk [-] (86. T. Adamec [-] ) , R. Holeček [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 6. P. Houdek , 18. J. Bláha , 57. P. Brejcha - 39. M. Kolář , 59. T. Matějka .
Hráči zápasu: J. Brabec , L. Kutil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAUZ Jan - SLADKÝ Stanislav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.