3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany napravily zaváhání z předchozího kola


Branky


28. L. Milota , 35. L. Tomášek ml. (p.) , 46. J. Kraus - 75. M. Veleman
0

V jednadvacátém kole zavítali hráči Losiné na půdu Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasně dominovali domácí

Souboj prvního týmu s posledním měl jasného favorita. Chlumčany od úvodních minut tlačily svého soupeře a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří dostat do vedení. Měly velké množství šancí, soupeře prakticky nepustily za polovinu, ale na branku diváci čekali až do 28. minuty. Domácí zahrávali rohový kop, na který si nejvýše vyskočil kapitán Libor Milota a poslal svůj tým do vedení. Chlumčanům to ale nestačilo a i nadále tlačily svého soupeře. Hráč Losiné nevěděli, kde jim hlava stojí a za celý první poločas se téměř nepotkali s míčem. Ve 35. minutě inkasovali podruhé, domácí měli výhodu pokutového kopu, který proměnil Lukáš Tomášek a domácí tedy vedli 2:0. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, Chlumčany měly utkání ve svých rukou.

Hosté využili letargie soupeře, na body to ale nestačilo

Do druhého poločasu vstoupili hráči Chlumčan naprosto skvěle a hned z první akce skórovali. Do střelecké listiny se zapsal útočník Jan Kraus, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Od tohoto momentu ale domácí jako kdyby přestali hrát a přenechali iniciativu soupeři. Losiná se chopila své šance a zatlačila favorita na jeho polovinu. Domácí se po celý zbytek zápasu bránili a jejich aktivita byla tatam. Hostům se ale dlouho nedařilo dostat do nějaké výraznější šance, poštěstilo se jim až v 75. minutě, kdy na 3:1 snížil kapitán Martin Veleman. Na víc se ale hosté již nezmohli, Chlumčany si tedy pohlídaly vedení a připsaly si povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: V první půli jsme měli jasnou převahu a po zásluze jsme dvakrát skórovali. Soupeře jsme za celý poločas k ničemu nepustili. Hned v úvodu druhého poločasu jsme vstřelili třetí branku, pak jsme ale zbytečně přestali hrát a jen jsme bránili.

TJ Sokol Losiná
František Karl: Na hřišti Chlumčan jsme mohli jen překvapit a je škoda, že jsme soupeři darovali dostatečný náskok a klid na kopačky. Po vstřelení branky jsme se snažili a dostávali se do šancí, bohužel bez dalšího gólového vyjádření. Domácí byli nakonec rádi za tři body.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (55. T. Fleissig [-] ) - J. Havlíček [-] (70. F. Štěpán [-] ) , J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] - J. Kraus [-] , L. Nohava [-] (84. T. Fořt [-] ) -

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] , V. Hajšman [-] , K. Voráček [-] - D. Zeman [-] , M. Laštovka [-] , M. Pátek [-] , Z. Svoboda [-] - M. Veleman [-] , O. Tic [-] , T. Hrach [-] -

ŽK: 57. P. Šmíd , 89. V. Syrovátko - 24. P. Novotný .
Hráči zápasu: L. Milota , V. Syrovátko .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - KOSTELNÍK Lumír, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.