2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice navázaly na dobré výkony z předchozích zápasů


Branky


18. O. Urban , 60. M. Brada
0

V jednadvacátém kole se střetly i týmy Přeštic a Měčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban poslal domácí do vedení

Přešticím se v minulém kole konečně podařilo navázat na výkony z podzimní části, hráči domácího týmu to chtěli potvrdit i v tomto zápase. Od úvodních minut byli hráči Přeštic aktivnější než soupeř a naprosto kontrolovali hru. Měčínští se nemohli dostat do utkání, a tak se soustředili především na defenzivu. Domácím se jejich aktivita vyplatila v 18. minutě, kdy je poslal do vedení Ondřej Urban. Tato branka přeštické uklidnila a hráli v naprostém klidu. Soupeře nepouštěli prakticky k míči a sami se snažili zvýšit své vedení. To se jim ale nepodařilo, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Domácí si tři body pohlídali

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Domácí i nadále dominovali nad svým soupeřem, který dnes nebyl ve své kůži. V 60. minutě se Přešticím podařilo zdvojnásobit vedení, do střelecké listiny se zapsal Michal Brada, který povedeným lobem překonal brankáře hostí. Měčínští se po druhé inkasované brance přeci jen trochu probrali a snažili se alespoň zdramatizovat zbytek zápasu. V domácí brance byl ale pozorný Martin Bešta, který jako hráč z pole musel zaskočit za obvyklou brankářskou jedničku. Přeštice zvládly závěr zápasu bez nějakého většího vzruchu a došly si pro další tři body, díky kterým se posunuly v tabulce na pátém místo, před svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Navázali jsme na dobrý výkon z předchozího kola. Soupeře jsme nepustili téměř k ničemu a po zásluze jsme vyhráli. Chtěl bych pochválit celý tým za dobrý výkon.




Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Bešta [-] - J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] , M. Švarc [-] - T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] - M. Brada [-] (82. T. Moravec [-] ) , O. Urban [-] (75. P. Skála [-] ) , P. Pap [-] (69. J. Bešta [-] ) , Š. Baranec [-] (60. V. Klokan [-] ) , I. Blahoudek [-]

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] (46. J. Vlček [-] ) , L. Čejka [-] , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-] (46. M. Čejka [-] ) , J. Duchek [-] (73. J. Benda [-] )

ŽK: 1. M. Švarc , 87. V. Klokan - 77. M. Čejka , 87. J. Štampach .
Hráči zápasu: M. Bešta , O. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - SCHNEIDER Josef, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.