Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany mají jistotu minimálně baráže


Branky


0

Třiadvacáté kolo mělo na programu i zápas mezi Chlumčany a Starým Smolivcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Chlumčany vstupovaly do utkání s vědomím, že pokud zvítězí, budou mít jistotu minimálně baráže o postup do 1.A třídy. Od úvodních minut měli domácí fotbalisté územní převahu, ze které ale nedokázali vytěžit žádnou větší příležitost. Hráči Starého Smolivce se soustředili především na defenzivu, bylo vidět, že mají z vedoucího týmu tabulky trochu respekt. Chlumčanům se ale nedařilo dostat se přes pozornou obranu soupeře, diváci tedy toho moc v prvním poločase neviděli. Ani hosté nezahrozili z několika protiútoků, v prvním poločase se tedy skóre neměnilo. Výkony hráčů byly poněkud vlažné, všichni doufali, že druhá půle přinese zlepšení.

Chlumčany konečně prorazily obranu soupeře

Obraz hry se ve druhé půli poněkud změnil. Chlumčany trochu pozměnily svou taktiku a snažili se více využívat křídelních hráčů. Tato změna se jim vyplatila, nemuseli rozvíjet své útoky přes zahuštěný střed pole a měli více prostoru pro útočné výpady. Hned po deseti minutách se dostali do vedení, skóre otevřel Jan Voller. Domácí ale nepolevili a i nadále se snažili využít své převahy. O pět minut později se skóre měnilo podruhé a opět to byl Jan Voller, kdo překonal brankáře hostí. Ani dvoubrankový náskok lídrovi tabulky nestačil, neuplynuly ani dvě minuty a už to bylo o tři branky. Do střelecké listiny se zapsal Lukáš Tomášek a jeho tým měl pohodlný náskok tří gólů. Starý Smolivec se poté trochu zvedl, podařilo se mu dokonce snížit zásluhou přesného zásahu Otomara Strejce ze 75. minuty, na víc se už ale hosté nezmohli. Chlumčany si tedy došly pro další tři body a tři kola před koncem mají jistotu minimálně baráže. Pokud Hrádek ve své dohrávce nezvítězí, mohou Chlumčany slavit titul již po tomto zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: První poločas byl vlažný, soupeř jen bránil, ale bránil dobře. Nemohli jsme se dostat do šancí, moc se nám nedařilo. Ve druhé půli jsme začali hrát po křídlech, podařilo se nám vstřelit dvě rychlé branky a bylo hotovo.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - L. Milota [-] , T. Fleissig [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - J. Havlíček [-] , J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] - J. Kraus [-] (37. F. Štěpán [-] ) , V. Dušek [-] , L. Nohava [-] -

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - V. Nachtman [-] , P. Pechr [-] , R. Brejcha [-] , R. Ostříž [-] , M. Hrkel [-] , F. Trhlík [-] , M. Tyrpekl [-] , K. Bouše [-] , O. Strejc [-] , P. Panýrek [-]

Hráči zápasu: J. Voller , V. Dušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Komanec Petr - LEJSEK Pavel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.