2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 18:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid vytěžil z minima maximum a získal dva body


Branky


0

Utkání dvou ambiciózních celků dávalo naději ve fotbal "nahoru dolu" s množstvím šancí na obou stranách. Velkému počtu šancí se sice pár přihlížejících diváků těšit mohlo, z velké části ovšem jen ze straně hostující Benfiky. I tak si ale dva body po výhře na penalty připsal domácí Rapid, který zvítězil 2:1 a v tabulce mu patří již páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice tlačily

Rapid se od prvních minut zatáhl na svou polovinu a Domažlice začaly s dobýváním se do pokutového území. Po samostatné akci Lucáka se sám před brankářem zjevil Martin Buršík, následná střela ale neměla gólové parametry. Napravit to mohl právě Lucák, který ale z hranice vápna poslal míč mimo tři tyče. Z dálky poté zkoušel štěstí i Dominik Lešek, ovšem ani jeho pokus se do brány nevešel. V největší šanci prvního poločasu se poté objevil Michal Pavlíček, před nímž zívala prázdná branka, do které se ale stačil vrátit domácí čaroděj Beke a nedůraznou střelu z brankové čáry vytáhl na rohový kop, po kterém míč doskákal až do zámezí. 

Nečekané drama

Domácí začali doruhý poločas tak, jak první skončili, tzn. v hlubokém bloku, ze kterého vyrazili až v 56. minutě, kdy Lukáš Pavlíček vystihl rozehrávku hostujícího brankáře a po chybě hostů šel Rapid do vedení 1:0. Chvíli na to se ke střele dostal hostující kapitán Šot, jehož střelu zastavila až branková konstrukce. V 79. minutě už se to povedlo. Martin Šot zkušeně udržel balón před dotírajícím protihráčem a posunul míč do běhu na Zdeňka Štěpána, který poslal balón podél gólmana Bekeho, který kapituloval poprvé v utkání. Benfika poté tlačila, její střely ale mnohokrát skončily již na domácích obráncích, kterých bylo ve vápně v jednu chvíli až osm. V 93. minutě uzavřel utkání svou druhou žlutou kartou domažlický navrátilec Šot, pro něhož zápas skončil předčasně.

I pánbůh není někdy doma

Zbytek hráčů si utkání zpěstřil ještě pokutovými kopy, ve kterých bod navíc získal plzeňský Rapid, když rozhodující penaltu proměnila střídající posila ze Strakonic Marek Chvosta.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Domažlice byly fotbalovější, rychlejší, a my jsme se po celý zápas jen bránili. Šli jsme ovšem po minele soupeře do vedení, které jsme ale neudrželi. Chyběl nám klasický útočník po odchodu Trojance, kdy nám bohužel Doubravka nikoho jiného neposlala."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Chci kluky pochválit za předvedený výkon, kdy soupeře nepustili vůbec do hry. Bohužel jsme dnes selhali v koncovce, soupeř hrál totální antifotbal a utkání se odehrávalo ne na polovině, ale na třetině hřiště. Rapid dobře bránil, takže se nám povedlo vstřelit jen jednu jedinou branku, což rozhodlo."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] , M. Morávek [-] (77. M. Chvosta [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Šot [-] , M. Buršík [-] , D. Lešek [-] , M. Lucák [-] , L. Bláha [-] (74. P. Kadlec [-] ) , J. Kubr [-] , M. Pavlíček [-] (87. M. Hojda [-] ) , Z. Štěpán [-] , T. Korelus [-] , J. Šimůnek [-] (71. L. Waldmann [-] )

ŽK: 21. P. Beke , 60. J. Šindelář , 64. D. Tarhaj , 93. J. Harmady - 21. M. Šot , 27. T. Korelus , 87. D. Lešek . ČK: 93. M. Šot .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - LHOTÁK Luděk, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.