J. Voráč 34. (p.)
J. Cole 43.
2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec získal proti Lubům dva body


Branky


34. J. Voráč (p.) , 43. J. Cole - 51. J. Šlehofer , 57. M. Bublík
0

Bojovné Luby proti zachraňujcícímu se Bolevci. Nevlídné počasí. Vše nasvědčovalo tomu, že se dnes na hřišti strhne spíše bitva, než fotbalový zápas. Lépe se s podmínkami ale vypořádali hosté z Bolevce, kteří si po výhře na penalty připisují důležité dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby se ujaly vedení

Luby vyrukovaly na Bolevec s dlouhými nakopávanými balóny, což nevyhovovalo soupeřově snaze o kombinační hru. Na první gól se ale čekalo až do 34. minuty. Karel Švátora ukradl míč na hranici vápna Michalu Pelnářovi, který pronikajícího útočníka domácích poslal ve vápně k zemi a následoval pokutový kop. Toho se ujal Jan Voráč a přesnou dělovkou k levé tyči Körnerovy branky nedal hostujícímu gólmanovi šanci. O necelých deset minut na to vyslal Michal Pelnář na Körnera skákavý pokus z pětadvaceti metrů, který bolevecký gólman neudržel v rukavicích a dobíhající Jerome Cole měl již snadnou úlohu. Definitivní hřebík do rakve mohl přidat Karel Švátora, ale branku ve slibné pozici přestřelil.

Bolevec dokázal utkání obrátit

Bolevečtí zápas nevzdávali a druhý poločas začali aktivně, za což se jim fotbalový pánbůh odvděčil v 51. minutě. Jan Sušánka vyslal z rohového kopu přízemní cnetr na hranici vápna, kde číhal kapitán Michal Bublík, jehož střelu do branky ještě usměrnil s dvanáctkou hrající Jan Šlehofer, pro nějž to byl druhý gól v probíhající sezóně. V 57. minutě bylo vyrovnáno. Pelnářův volný přímý kop doskákal až k Michalu Bublíkovi, který akrobatickým způsobem, kdy míč trefoval nohou nad hlavou, poslal míč na bránu. Jeho pokus přeletěl plachtícího Kalaše a hosté se mohli radovat. I nadále Bolevec hrozil především ze standardních situací a následných skrumáží, po devadesáti minutách byl ale stav nerozhodný 2:2. Následovaly penalty.

Penaltová loterie

V nich se moc nedařilo ani jednomu týmu. Když v páté sérii nastřelil domácí gólman Kalaš pouze tyč, mohl rozhodnout hostující Zítek, který svou dělovku pouze opřel do břevna. Legenda praví, že se chvěje ještě teď. Rozhodující penaltu nakonec proměnil Ondřej Šnaider, který poslal brankáře na opačnou stranu. Když po něm střídající Voráček přestřelil, bylo jasno, že bod navíc si odveze Bolevec.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Po prvním poločase jsme vedli 2:0. Myslím si, že po zásluze, protože jsme byli lepší než soupeř a vypracovali jsme si víc šancí. V edruém poločase soupeř během chvíle srovnal a nám už se nepodařilo zareagovat."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Soupeř hodně nakopával a my jsme po zbytečné penaltě a jedné chybě gólmana prohrávali 0:2. Ve druhém poločase jsme začali konečně hrát ten náš fotbal a odvážíme si dva body."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Vejskal [-] , A. Čížek [-] - M. Sysel [-] , J. Voráč [-] , K. Křížek [-] (80. J. Nešpor [-] ) - J. Cole [-] , K. Švátora [-] (80. P. Voráček [-] ) - V. Koželuh [-] , M. Pivoňka [-] , R. Švec [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Soukup [-] , J. Šanoba [-] , O. Šnaider [-] , D. Humpál [-] , M. Zítek [-] , J. Šlehofer [-] (85. V. Kalčík [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-]

ŽK: 58. M. Sysel .
Hráči zápasu: R. Švec - M. Bublík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Homr Michal - ŠTÖKL Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.