2:1
(1:0)
66. V. Fiala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby gólem v závěru rozhodly o své výhře


Branky


41. J. Cole , 87. K. Švátora - 66. V. Fiala
0

Bojovné Luby ukázaly Lhotě, že z jejich hřiště nebude tak lehké vozit body a po brance Karla Švátory z 87. minuty rozhodly o své výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Startu

Lhota vstoupila do utkání velmi aktivně a nepůjčovala domácíém hráčům balón. V první šanci se ovšem ocitl domácí Vojtěch Koželuh, kterého ve vápně našel Jerome Cole, ale lubský středopolař v koncovce selhal. Poté začala úřadovat nepéřesná koncovka hostů. Matěj Strejček sám před gólmanem Hromadou nedokázal zakončit přesně, Čejkův zase zastavila tyč.  Domácí tak šli do vedení ve 41. minutě. Po rychlé akci ve středu hřiště se dostal balón na levé křídlo, kde operoval Jan Voráč, který poslal přízemní centr do vápna. Kulatý nesmysl se točil do brány a na brankové čáře ho stihl zastavit Jiří Hucl, který ovšem upadl a k dorážce se dostal jediný hráč černé pleti v krajském přeboru, Jerome Cole, a svou jednoduchou úlohu zvládl bez sebemenších problémů.

Červená a rozhodující branka

Lhotě nepříznivý výsledek vliv krev do žil a po přestávce znovu zamáčkla soupeře k vápnu. Svou hlavičku ale do brány neuklidil Matěj Strejček. V 60. minutě vyběhl na hřiště čerstvý David Křížek a již v 66. minutě ukázal svou platnost, kdy si došel pro faul na hranici pokutového území. Míč si pro zahrávání standardní situace postavil Vladislav Fiala, do akce se také zapojil kouzelný sprej sudího Lega. Ani on, ale ani čtyřčlenná zeď nedokázala zastavit přesně mířený pokus, který se zastavil až v levé šibenici gólmana Hromady. Možnému závěrečnému tlaku Lhoty zamezila červená karta karta Matěje Strejčka, který po zbytečné rozmíšce ve středu hřiště s Markem Syslem viděl možná až moc přísnou druhou žlutou kartu a utkání pro něj skončilo předčasně. V 87. minutě rozhodl o třech bodech pro Luby útočník Karel Švátora, který po přihrávce Jeroma Cola zamířil pod břevno Böhmovy branky, který si na míč sice sáhl, ale vytěsnit ho už nedokázal.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Lhota začala sebevědomě a ze začátku nás zatlačila, ale šance byly na obou stranách - skórovali jsme ale my. Lhota začal ve snaze o vyrovnání, ale velké šance si nevytvořila. Po krásném přímém kopu sice hosté vyrovnali, ale po soupeřově červené kartě se nám podařilo využít přesilovku."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Myslím si, že nevyhrálo lepší mužstvo, ale vyhrálo šťastnější mužstvo. My jsme bohužel neproměňovali šance a bojovnost soupeře po naší červené kartě nakonec rozhodla o tom, že dnes nevyhrajeme."



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] , M. Pivoňka [-] , K. Křížek [-] , M. Vejskal [-] - P. Voráček [-] (83. J. Nešpor [-] ) , J. Voráč [-] , M. Sysel [-] , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-] , J. Cole [-] -

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Zelenka [-] (60. D. Křížek [-] ) , J. Horník [-] , J. Hucl [-] , P. Nový [-] - V. Fiala [-] , V. Křelina [-] (83. J. Záhrobský [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Šroubek [-] - M. Strejček [-] , L. Čejka [-] (60. F. Peroutka [-] )

ŽK: 71. M. Sysel - 62. M. Strejček . ČK: 71. M. Strejček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEGO Jan - HOMR Michal, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.