0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice konečně naplno bodovaly


Branky


32. L. Bláha , 74. M. Lucák , 86. M. Buršík (p.)
0

Mladý tým domažlické Benfiky tentokrát zavítal na půdu Horšovského Týnu, odkud se velmi těžko vozí body. To se ale v 18. kole nepotvrdilo a hosté si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice šly do vedení

Zápas se odehrál na týnské umělé trávě, což ze začátku dělalo hostům jisté problémy. "My sice umělku doma také máme, ale trochu jinou. Tady je ta tráva trochu línější a pomalejší, měli jsme problémy s razancí přihrávek" komentoval situaci hostující trenér Martin Steinbrücker. I tak ale byli domažličtí tím týmem, který mohl otevřít skóre, ale Pavel Kadlec spálil v rychlém sledu dvě šance. Tutová šance poté byla k vidění na straně druhé, kde selhal v koncovce z vápna střílející Marek Falout. Ve 32. minutě se ale k odraženému balónu dostal v týnském pokutovém území Libor Bláha a z dorážky otevřel skóre utkání. Domácí se poté po nepatrném faulu dožadovali odpískání penalty, sudí Janda ale zůstal ledově klidný. 

Zajímavá posila nezabránila porážce

Domažlice chtěly své vedení navýšit a hnaly se dopředu, šanci Leška ovšem zastavila branková konstrukce. Zajímavou akvizicí byla na hřišti nová posila domácích s číslem tři. Na trávníku totiž pobíhal Jan Vacík, kmenový hráč týmu do 17 let z prvoligové Příbrami. Ani on ovšem nezabránil další brance. V 74. minutě utkání totiž převzal balón ve středu hřiště Milan Lucák, zatáhl míč k vápnu a hodil si míč na pravou nohu, aby mohl křižnou ránou přidat druhý gól hostů. Pět minut před koncem byl navíc v pokutovém území faulován Libor Bláha a sudí Janda nařídil pokutový kop, který musel nechat napoprvé opakovat kvůli příliš časného vběhnutí do vápna od domácích hráčů. Napodruhé již bylo vše v pořádku a Martin Buršík stanovil konečné skóre utkání na 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "My jsme neproměnili velkou šanci a naopak z první velké šance soupeře jsme inkasovali, od čehož se odvíjel celý zbytek zápasu. Soupeř poté hrál již dobře, k ničemu nás moc nepouštěl a po zásluze vyhrál."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Dnes jsme se konečně taky prosadili střelecky. Spálili jsme nějaké šance, přežili jsme velkou šanci domácích a po půlhodině hry jsme šli do vedení. V druhém poločase jsme po několika šancích dali ještě dvě branky a konečně jsme bodovali naplno."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Rada [-] , J. Černík [-] , J. Jurko [-] (70. P. Vavřička [-] ) , M. Blacký [-] - L. Kordule [-] , M. Falout [-] - D. Mach [-] (64. V. Šperl [-] ) , R. Šindelář [-] - M. Čedík [-] , J. Vacík [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Kubr [-] , J. Šimůnek [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] , M. Vísner [-] (78. V. Hošek [-] ) , M. Buršík [-] , D. Lešek [-] (87. R. Čadek [-] ) , M. Lucák [-] , L. Bláha [-] , P. Kadlec [-] (86. I. Major [-] )

ŽK: 57. V. Rada , 85. M. Falout , 88. L. Kordule - 21. J. Šimůnek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Janda Marek - MAZANEC Marek, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.