1:2
(0:1)
41. V. Beránek (p.)
63. S. Makovec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice nadále na jaře stoprocentní


Branky


58. M. Čupalka - 41. V. Beránek (p.) , 63. S. Makovec
0

Osmácté kolo krajského přeboru přineslo rovněž zápas dvou týmů z horní poloviny tabulky, tedy Rapidu a Svéradic, ve kterém se radovali hosté a po výhře 2:1 putují tři body do Svéradic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltový poločas

Oba týmy vstoupily do utkání s velikonočním předsevzetím dobrého fotbalu, což uvítalo bezmála šest desítek příznivců amatérské kopané. Po necelé půlhodině hry se Lukáš Pavlíček probojval po křídle k vápnu, odkud nacentroval do vápna, kde byl v souboji hostující gólman Soukup později a sudí König odpískal pokutový kop pro domácí. Míč si k překvapení všech, hlavně vedoucího rapidské skvadry, Radka Černického, postavil Pavel Harmady, který ale nechal svou střelou odčinit chybu svéradického Soukupa. "Pavel dal za poslední rok a půl asi jednu branku a penaltu samozřejmě nedal..", neskrýval s nadhledem svůj údiv již zmiňovaný Černický. Rapid ale přecijen mohl jít do vedení, to by ale Lukáš Pavlíček musel trefit prázdnou branku z malého vápna, a ne ležícího brankáře Soukupa.  Ve 41. minutě se své velké šance dočkali i hosté. Centr Káby z pravého křídla zblokoval jeden z plzeňských obránců rukou a rozhodčí König podruhé v utkání ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal Vlastimil Beránek a přesnou střelou k levé tyči Bekeho branky otevřel skóre.

Faktor Beránek

Domácí se o vyrovnání snažili, jejich akce ale hatila nepřesnost. Z ojedinělé pěkné akce ale skórovali v 58. minutě. Lukáš Pavlíček si pohrál na křídle se svéradickou defenzivou a přesným centrem našel ve vápně příkladným sprintem přes půl hřiště nabíhajícího kapitána Miroslava Čupalku, který hlavou vyrovnal. O tři minuty pozdejí padl ovšem rozhodující gól. Nadýchaný centr do vápna neposadil na hlavu Stanislava Makovce nikdo jiný než Vlastimil Beránek a defenzivní záložník Svéradic překonal Michala Soukupa podruhé. Domácí se snažili odpovědět, ale když se mezio tři tyče nevešly dorážky Kleknera a Čupalky, museli se hráči Rapidu smířit s tím, že na Velikonoce hody, minimálně ty bodové, nebudou.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Hráli jsme lépe než předchozí dvě kola, vypracovali jsme si šance, ale jinak byl fotbal z naší šanci velmi nepřesný. Ve dvacáté minutě jsme nedali penaltu a naopak hosté svou proměnili. Svéradice byly fotbalovější, dle mého hlavně zásluhou skvěle hrající Beránka."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Dnes jsme sehráli kvalitní utkání. Ze začátku nás podržel gólman Soukup, který po své chybě chytil pokutový kop. Naopak my jsme tu svou za ruku hostujícího beka proměnili a ve druhém poločase rozhodli o své výhře."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] (62. R. Klekner [-] ) , L. Pavlíček [-] , T. Keckstein [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , J. Hucl [-] (63. P. Holeš [-] ) , M. Morávek [-] , D. Tarhaj [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Brůha [-] , S. Makovec [-] - J. Lávička [-] (90. J. Vlček [-] ) , R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , M. Chaloupka [-] , M. Heřman [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (86. S. Krejčík [-] ) - M. Škyrta [-]

ŽK: 50. T. Keckstein , 62. J. Hucl - 35. S. Makovec , 71. M. Klas , 74. M. Heřman , 90. J. Lávička .
Hráči zápasu: D. Tarhaj - M. Škyrta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: König Michal - HODEK Jakub, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.