3:2p.
(0:1)
21. M. Pelnář (p.)
60. M. Zítek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice po výborném závěru berou dva body


Branky


80. P. Bárta , 85. L. Kuhajda - 21. M. Pelnář (p.) , 60. M. Zítek
0

Bolevec se po vydařených dvou jarních kolech vydal na půdu Vejprnic, kde na ně čekala tamní Slavie. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Hostujícímu celku se vrátilo několik klíčových hráčů, mimojiné kapitán Bublík. Absenci si tentokrát ale připsal trenér Jaroslav Klečka, kterého na lavičce zastoupil jeho asistent Pavel Vítovec. On i zbytek příznivců boleveckého klubu se mohlo radovat už ve 21. minutě. Matěj Hora prohrál hlavičkový souboj ve středu hřiště a po rychlém brejku srazil Libor Rada ve vápnu k zemi rychlonohého Pelnáře a zahrávala se penalta. Sám faulovaný si vzal balón a bezpečně svou šanci proměnil, čímž poslal Bolevec do vedení. Vejprnice svou hru trochu přeskupily, výsledkem čehož ale byla pouze nebezpečná střela Tomáše Kristla z hranice vápna, se kterou si gólman Körner poradil.

Hektický závěr

Domácí trenér Šámal udělal do druhého poločasu ještě větší změny v rozestavení a tým šel tak řečeno do rizika. Otevření hry se vymstilo v 60. minutě, kdy Bolevec vystihl rozehrávku domácích pod tlakem a rychlý brejk zakončil přesnou ránou Martin Zítek. V 69. minutě se do hry dostal stále ještě mladík Patrik Bárta a byl to právě on, kdo konečně rozvlnil sít za gólmanem Körnerem. Matěj Hora po rohovém kopu v 80.  poslal míč do vápna, kde se do vzduchu vyšponoval právě střídající Bárta a kontaktním gólem vliv svým spoluhráčům krev do žil. V tu stejnou chvíli poslal trenér Šámal po rekonvalescenci se rozehrávajícího Lukáše Kuhajdu. V 85. minutě se po akci z pravé strany, kdy míč putoval po ose Jakub Černý - Tomáš Kristl - Jakub Mašek, dostal kulatý nesmysl k Lukáši Kuhajdovi, který tváří tvář bolevecké svatyni zachoval chladné nervy a poslal zápas do penaltového rozuzlení.

Ve větší pohodě vstupovali do penalt hráči Slavie, což se nakonec ukázalo jako rozhodující. Celých sedm sérií se dařilo hráčům obou týmů proměňovat své pokutové kopy. Až v sérii osmé selhal Bolevec a střídající Karel Schleis rozhodl o bonusovém bodu pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme vstoupili dobře, vytvořili jsme si tlak. Poté jsme propadli v hlavičkovém souboji a následně jsme inkasovali z penalty. Soupeř poté zavřel svou hru, bránil a my jsme se přes obranu nedokázali stereotypními nákopy dostat. Do druhého poločasu jsme zjednodušili hru, ale po naší chybě se soupeř dostal do vedení 2:0. Poté si ale myslím, že se nám povedlo střídání a vyrovnali jsme. Chválím kluky, že to nezabalili a rvali se."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Paul [-] , D. Svoboda [-] (60. K. Schleis [-] ) , T. Kristl [-] , J. Černý [-] , J. Mašek [-] , Z. Milota [-] (69. P. Bárta [-] ) , M. Hora [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-] (80. L. Kuhajda [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] , M. Bublík [-] , P. Greif [-] (82. L. Ficu [-] ) , J. Šanoba [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , J. Šlehofer [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-]

ŽK: 45. Z. Milota , 89. T. Kristl - 68. M. Pelnář , 89. J. Šlehofer .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠLAJS Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.