3:1
(2:1)
19. J. Lauko (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice v desíti otočily utkání proti Zruči


Branky


30. M. Lucák , 44. J. Kubr , 90. M. Lucák - 19. J. Lauko (p.)
0

Vypadá to, že se Domažlice zbavily svého klasického nešvaru - neproměňování šancí. Proti poslední Zruči sice od 20. minuty hrály o deseti a s jednogólovou ztrátou, i tak ale dokázali utkání dovézt do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat i v deseti

Byli to právě domácí hráči v modrých trikotech, kteří vstoupili do utkání odvážněji. Náznak šance z kopačky Bláhy ale skončil mimo tři tyče, podobně si počínal i Lucák, jehož rána byla zblokována na rohový kop. Když hosté úvodní talk přečkali, vyrazili sami do útoku. Dlouhý nákop gólmana Klika přeskočil překvapeného Zdeňka Štěpána a Jelínek mohl jít sám na brankáře Brataniče. Zdeněk Štěpán ale ve snaze napravit svou chybu zezadu podrazil unikajícího zručského útočníka a rozhodčímu Štöklovi nezbylo nic jiného než odpískat pokutový kop a udelit faulujícímu Štěpnovi červenou kartu. K penaltě se postavil zkušený Jiří Lauko a i když Bratanič vystihl směr jeho střely, tak míč skončil v síti. To bylo ze strany Zruče na dlouhou dobu zase vše a Domažlice i v desíti začaly na zeleném pažitu dominovat. Po půlhodině hry se domácí Benfice naskytla příležitost v podobě volného přímého kopu po faulu Krále na Leška. Míč si postavil nejmladší hráč Domažlic na hřišti, Milan Lucák, a krásnou střelou pod břevno vyrovnal. Ve 44. minutě navíc Milan Lucák zahrával další standardní situaci ze strany a míč posadil přesně na hlavu volného Milana Kubra, který překonal Klika podruhé. Domácí tak i v deseti otočili stav z 0:1 na 2:1.

Milan Lucák pečetil svůj výborný výkon

Zrču do druhého poločasu poslala na hřiště obměněnou sestavu a v rozestavení se dvoumi útočníky vyrukovala do boje za vytouženými body. Vyrovnání měl na kopačce Karel Kazda, který se ale do zpracování centru od Jiřího Lauka zamotal a více než se střelou měl problém sám se sebou. Definitvní rozuzlení měl na kopačce v 80. minutě Lešek, který šel sám na branku a udělal brankáři kličku. K údivu všech přihlížejících ale vytáhl gólman Klik zákrok z kategorie neuvěřitelných a následnou střelu dokázal špičkami prstů lapit. Poslední šanci Zruče na vyrovnání měl mladík Fryček, který hlavou v těžké pozici přestřelil. V 90. minutě ale poslal míč ve skluzu před branku Milanu Lucákovi Lešek, mladý útočník Domažlic si míč píchl kolem vyběhnutého Klika a poslal míč pod břevno, načež si vysloužil od diváku potlesk a od rozhodčí za svlečený dres žlutou kartu. To už ale nikoho z domácích nemrzelo, tři body totiž zůstaly v Domažlicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Musím kluky pochválit. Do utkání jsme vstoupili dobře, vytvořili jsme si tlak, ale v 18. minutě jsme chybovali, kopala se penalta a my jsme hráli o desíti. Byl to trošku šok, ale kluci to i tak nezabalili a nakonec jsme do konce poločasu utkání otočili. Vyrovnávací gól kluky nakopl, ale ve druhém poločase už to z naší strany nebylo tak přesvědčivé, soupeř se snažil vyrovnat, ale my jsme to dokázali udržet."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Domažlice mají mladé mužstvo, my jsme ale přežili úvodní tlak a šli jsme dokonce do vedení. Poté to ale od nás bylo trochu ospalé a soupeř do poločasu skóre otočil. O poločase jsme si řekli, že na soupeře vletíme, nějaké šance byli, ale neproměnili jsme.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Šimůnek [-] (85. V. Hošek [-] ) , M. Hojda [-] , P. Javorský [-] (71. P. Kadlec [-] ) , Z. Štěpán [-] , M. Buršík [-] (71. M. Vísner [-] ) , D. Lešek [-] , M. Lucák [-] , L. Bláha [-] (87. D. Žák [-] ) , J. Kubr [-] , T. Korelus [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , J. Lauko [-] , K. Kazda [-] (46. J. Trnka [-] ) , T. Jelínek [-] (85. V. Mašek [-] ) , M. Polák [-] , F. Korelus [-] (46. T. Kepka [-] ) , M. Trnka [-] (65. P. Hucl [-] ) , O. Král [-] , R. Karpíšek [-]

ŽK: 21. T. Korelus , 90. M. Lucák - 25. R. Karpíšek , 77. P. Hucl . ČK: 19. Z. Štěpán .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Štokl Jiří - ŠIŠKA Pavel, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.