1:2p.
(0:1)
16. M. Klas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák má svůj první jarní bod


Branky


68. T. Novák - 16. M. Klas
0

Do tohoto kola byly v krajském přeboru jen dva týmy, které doposavad nezískaly na jaře ani bod - Chotíkov a Horšovský Týn. Oba dva celky toto kolo bodovaly, přečtěte si zde o remíze Svéradic právě proti Dynamu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená, neproměněná penalta a vedení

Jako hlavní rozhočí přivedla dnes na trávník jedenáctky obou týmů Jana Šauflová, mladá nadějná rozhodčí z Rokycan. Pro obě mužstva do byla nezvyklá situace, však v krajském přeboru se pohybují jen dvě ženy, a to většinu s praporkem u postranní čáry. "Ona byla na tom zápasu nejlepší," nechal se slyšet trenér hostů, Miroslav Rambousek. Jeho oblíbenkyně nabídla hned v úvodu velkou šanci pro Svéradice. Unikajícího Klase fauloval jeden z domácích obránců ve vápně a plavovlasá ozdoba trávníku odpískala penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil tradiční střelec Vlastimil Beránek, který ovšem selhal a svůj tým do vedení neposlal. Nutno podotknout, že to není poprvé, co svéradičtí v zápase neproměnili penaltu. Satisfakci ale přinesla 16. minuta, kdy se po sólu Heřmana dostal míč ve vápně znovu k Martinovi Klasovi, který křižnou ránou rozvlnil síť za brankářem Novákem. To už hráli domácí v desíti lidech, David Mach byl totiž za svůj zákrok zezadu na půli hřiště poslán předčasně do sprch. Za stavu 0:1 pro Beránka a spol. se šlo do šaten.

Vyrovnání a první bod je doma

Dnes to ale nebyly ty Svéradice, které na jaře obíraly o body kdekoho a slunily se na krásném čtvrtém místě. Hra postavení v tabulce vůbec neodpovídala a kdejaký pozorný divák mohl vycítit šanci Horšáku na první jarní body. Ty se k domácím rapidně přiblížily v 68. minutě, kdy si po rohovém kopu, kterému předcházela tyč, míč našel Tomáš Novák a svým druhým gólem v právě probíhající sezóně vyrovnal skóre utkání na 1:1. Na domácích poté byla vidět velká vůle dotáhnout zápas do penaltového rozstřelu, což se také povedlo. V něm se ale horšáckým střelcům nedařilo a po rozhodující penaltě od Jiřího Sovy, který mimochodem na jaře při penaltě již dvakrát zklamal, bylo jasné, že si Dynamo připíše do tabulky pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "První jarní bod, takže spokojenost. Soupeř zůstal trochu za očekáváním. Velkou část utkání jsme hráli o desíti, inkasovali jsme brzy gól. Utkání ale bylo vyrovnané a nám se povedlo vyrovnat. Utkání jsme chtěli dovézt do penalt, kde se nám ale vůbec nedařilo."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme si proti Horšovskému Týnu rozhodně nezasloužili vyhrát, protože jsme na sto procent podali náš nejhorší výkon na jaře. Dnes se nám opravdu nedařilo."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] , J. Jurko [-] (77. V. Šperl [-] ) - M. Falout [-] , L. Kordule [-] - D. Mach [-] - J. Vacík [-] , P. Vavřička [-] , M. Čedík [-] , V. Rada [-] , T. Novák [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Brůha [-] , L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , J. Sova [-] - M. Heřman [-] , R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , M. Chaloupka [-] (64. J. Lávička [-] ) - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (62. S. Krejčík [-] ) -

ŽK: 30. J. Novák - 45. J. Sova , 77. S. Krejčík . ČK: 13. D. Mach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šauflová Jana - ŠTÖKL Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.