0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová remíza ve Zruči


Branky


0

Utkání 24. kola mezi Zručí a Chotíkovem góly nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Zápas dvou týmů, potýkajících se se špatnou formou. Na jedné straně trápící se Zruč na posledním místě tabulky, která se trápí především v koncovce, na straně druhé tým z Chotíkova, který svůj útlum může přikládat zdravotním problémům. Za krásného slunného počasí se ale ve Zruči sešly dvě stovky fanoušků, kteří doufali, že se dočkají kvalitního fotbalu. Především v prvním poločase se ale pytel se šancemi rozhodně neroztrhl. V té jediné zručské se objevil po půlhodině hry Jelínek, ale jeho střela si nenašla cestu do sítě, ba ani nezamířila mezi tři tyče Bejdákovy branky. Na opačné straně zase mířil nad David Míka a do kabin se šlo za bezgólového stavu 0:0. 

Zručské trápení

I přes rozsáhlou marodku může být trenér Urbánek se svým mančaftem spokojen v jednom z důležitých aspektů hry – obraně. Že jsou defenzivní muži z Chotíkova ve velké formě ostatně potvrdili i v tomto utkání, kdy nepovolili zručským útočníkům ohrožovat vlastní branku. Do šancí se ale nedostávali ani hostující hráči a zápas mířil do penaltového rozstřelu. Vzepřít se osudu se ještě snažil Karel Rozboud, který střelou z trestného kopu pěkně obstřelil zeď, jeho točený balón ovšem skončil těsně vedle pravé Klikovy tyče. A tak opravdu přišly pokutové kopy, které jakoby byly symbolikou zručské střelecké potence - ani jeden pokus neskončil v síti mladého Dominika Bejdáka, který tak čisté konto udržel i ve zrádném penaltovém rozstřelu a velkou měrou se zasloužil o to, že dnes dva body poputují do Chotíkova. Vítěznou penaltu si připsal Martin Míka.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Remízové utkání, které nakonec tak i dopadlo. Oba týmy měly málo šancí a nedokázaly vstřelit ani jednu branku. V rozstřelu se navíc ukázala naše nemohoucnost, když jsme neproměnili čtyři penalty v řadě."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Já jsem poměrně spokojený. Už delší dobu to víceméně táhneme v jedenácti lidech a dnes nám opět zahrála výborně obrana, což bylo velmi důležité, protože jsme Zruč nepouštěli vůbec do šancí. My jsme si sice nějaký šance měli, ale vítězství jsme si vybojovali až v penaltách, kdy Bejdák všechny kryl."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] , T. Jelínek [-] (71. O. Mašek [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kluska ml. [-] , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , J. Levý [-] , J. Fikar [-] , T. Hruška [-] (69. M. Vojáček [-] ) , P. Černý [-]

ŽK: 40. D. Král , 74. J. Lauko , 80. F. Korelus .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAZANEC Marek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.