3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čtvrté místo vyhrála Lhota


Branky


2

Lhota proti Svéradicím - takový byl program 28. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dost šancí, žádný gól

Obě mužstva již mají o svém osudu dávno rozhodnuto - o titul si nezahrají a v lize jsou zachráněni. Nyní ale přišel na řadu souboj o celkové čtvrté místo, které by bylo pro oba týmy v jejich první sezóně v krajském přeboru velkým oceněním a úspěchem. Šance byly tedy k vidění na obou stranách, nejdříve se pěknou střelou nad prezentoval Matěj Strejček, Čejkovo pokus vytáhl mimo tři tyče Karel Soukup a před koncem prvního dějiství síť nerozvlnil ani Roman Kába. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Závěrečná gólová desetiminutovka

Svéradice se prosadily v 54. minutě. Po nákopu před branku od Jiřího Sovy si křiknul o míč gólman Lukáš Böhm, kterému ale míč odskočil před vápno, kam vletěl zabiják Roman Kába a míč nekompromisně urval pro sebe a poslal míč do prázdné branky. Domácí začali postupně zvyšovat tlak, ke střele natáhl aktivní Peroutka, ale jeho rána skončila na pravé tyči Soukupovy branky. Nebezpečně pálil z vápna také střídající Křížek, proti němuž ale výborně zasáhla hostující obrana. V 82. minutě už ale i ona musela kapitulovat. Roh Františka Peroutky zakončil hlavičku poslední vítěz hráče kola, Václav Zelenka, a bylo vyrovnáno. O minutu později si František Peroutka standardní situaci zopakoval, tentokrát našel svým centrem hlavu Michalela Křížka, a Lhota tak během dvou minut otočila skóre utkání. Definitivně rozhodnout mohl Jakub Šroubek, jehož pumelice rozezvučela pouze břevno. V 86. se do protiútoku dostaly Svéradice a po centru do vápna zasáhl míč nešťastně rukou Pavel Nový, načež odpískal sudí Mazán pokutový kop. K němu se postavil kapitán Beránek, který míč poslal zkušeně k tyči, načež bylo jasné, že o výhře rozhodnou až pokutové kopy. V těch byli lepší domácí borci a po vítězné penaltě Františka Peroutky bylo rozhodnuto - 2 body zůstanou ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Dnes je velká škoda neproměněných šancí, jelikož jsme mohli už první půli vyhrát a zápas se mohl odvíjet jinak. My jsme ale naopak jako první dostali branku, skóre jsme po dvou rozích sice otočili, ale nakonec jsme stejně museli rozhodnout až v penaltách."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme dnes ztratili ve Lhotě dva body, jelikož jsme ještě v 80. minutě vedli, ale po naší nepozornosti jsme dvakrát inkasovali a skóre dotáhli až v závěru. Je velká škoda, že jsme po naší první brance nevyužívali poskytnutých brejků."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Hucl [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] , V. Zelenka [-] - F. Peroutka [-] , J. Hrdlička [-] , D. Ritschel [-] (76. J. Šroubek [-] ) - L. Čejka [-] (54. M. Křížek [-] ) , V. Fiala [-] , M. Strejček [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - J. Sova [-] , D. Klas [-] (80. S. Krejčík [-] ) , S. Makovec [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , L. Petřík [-] , M. Heřman [-] - V. Beránek [-] - J. Lávička [-] , M. Klas [-]

ŽK: 87. L. Böhm , 90. F. Peroutka - 86. M. Klas , 90. J. Sova .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mazán Jan - MAZANEC Marek, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:43
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:06
Podle mého nejzajímavější zápas kola. Lhota je čtvrtá a Svéradice osmé. Nicméně tyto dva týmy od sebe dělí pouhé tři body. Domácí budou chtít doma po dvou zápasech konečně vyhrát a vstřelit alespoň jednu branku. Hosté mají o motivací také postaráno. Už 5 zápasů v řadě nevyhráli. Myslím si, že jejich série bude pokračovat. Domácí si pojistí čtrtou příčku vítězstvím 3:1.