2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Domažlice jasně přehrály Luby


Branky


2

Domažlice se v rámci 28. kola utkaly s Luby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzájemná potyčka a červené karty

Domažlický nabitý kádr znovu zapříčinil několik změn v základní sestavě, do které se nevešel například Kadlec nebo Waldmann, kteří sledovali zápas pouze z lavičky. Na trávníku se ale naopak objevil Petr Došlý, někdejší profesionální fotbalista, který nastupoval v dresu Sokolova, který na hřišti po celý zápas ukazoval svůj potenciál. Domažličtí měli hru od prvních minut pod kontrolou, pěknou střelou se prezentoval Martin Šot, ale kapitán Kalaš byl v lubské brance pozorný. I on ale musel pokleknout před technikou mladého Milana Lucáka, který si v Benfice vydobyl tak silnou pozici, že veškeré standardní situace již patří jen jemu. Tentokrát se ujal přímého kopu pět metrů za vápnem po faulu na Dominika Leška, odkud poslal míč přes zeď přesně k tyči a mohl slavit vedení svého týmu. Luby se snažily o vyrovnání, ale slabá střela Karla Švátory ho nepřinesla. Ve 43. minutě se po faulu Dominika Leška rozzuřil hostující Pavel Čipera, který domažlického útočníka chytl pod krkem, což si nenechal mladý talent líbit a vše oplatil strčením do svého soka, načež sudí Rezničenko celou potyčku vyřešil červenými kartami pro oba zúčastněné.

Jednoduchá výhra

I když si domácí do druhého poločasu odnesli vedení o pouhý jeden gól, snad nikdo neměl pochyby o tom, jak asi utkání dopadne. Velkou šanci zahodil hned zkraje druhého dějiství střídající Vísner, kterému nesedla střela z dobré pozice. Po hodině hry se s míčem vydal středem hřiště Libor Bláha a před vápnem posunul balón na svého parťáka Milana Lucáka, který se střelou po zemi k tyči mohl radovat ze svého druhého zásahu v utkání.  O kontaktní gól se snažil Jan Voráč, ale jeho střela mimo jen symbolizovala dnešní výkon celého týmu. Jak už to bývá zvykem, s koncem utkání přicházely na domácí straně i změny v podobně čerstvých mladých sil na hřišti a leckterý pedofil by si zde určitě přišel na své. Dnes se ale v Domažlicích slavilo, výhra 2:0 přinesla tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "My jsme byli celý zápas lepší, šlo jen o to, jestli budeme dostatečně produktivní. Po pěkném volném přímém kopu jsme šli do vedení, poté nás trošku přibrzdilo sporné vyloučení, které snad delegát ještě dále zhodnotí v zápise. Celkově to byl od nás ale dobrý výkon."

TJ Start Luby
Vladislav Smolík, trenér hostů: "Domažlice, jak jsem předpokládal, daly šanci některým klukům z áčka. My jsme naopak hráli bez některých opor, což se projevilo na hřišti, kde soupeř dominoval a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - L. Bláha [-] (60. P. Kadlec [-] ) , P. Došlý [-] (88. A. Vlček [-] ) , D. Lešek [-] , M. Šot [-] (46. M. Vísner [-] ) , M. Lucák [-] (89. M. Hojda [-] ) , M. Buršík [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] (78. J. Korelus [-] ) , J. Šimůnek [-] , Z. Štěpán [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Vejskal [-] , M. Pivoňka [-] , F. Sýkora [-] - A. Čížek [-] (46. P. Sysel [-] ) , M. Havlovic [-] (67. D. Raišl [-] ) , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] , J. Voráč [-] (81. L. Černý [-] ) , K. Křížek [-] - K. Švátora [-] (88. M. Mašek [-] ) -

ŽK: 83. M. Buršík - 35. K. Švátora , 53. V. Koželuh . ČK: 43. D. Lešek - 43. P. Čipera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reznichenko Vladimír - ŠIMEK František, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:42
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:07
Oba týmy mají v poslední době relativně slušnou formu. Jiskra je ale doma velmi dobrá a zvítězí 3:1.