Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov po výborné první půli bere tři body


Branky


0

Poslední zápas na domácím hřišti zažili i Vejprnice, které přivítaly Rozvadov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Lukáše Čížka

Rozvadov, kterému stále ještě žije teoretická šance na zisk titulu, přijel do Vejprnic s cílem zabojovat a udržet se v dostřelu, aby měl v posledním kole ještě o co hrát. Začátek utkání se celkem odrážel v postavení v tabulce - Rozvadov byl lepší kombinačně a svého soupeře dlouhou dobu přehrával. Vyústěním dobrého výkonu bylo rychlé vedení. V 10. minutě posadil na hlavu Lukáše Čížka přesný centr Jan Viterna a hostující lavička se mohla poprvé radovat. Vyrovnání měl na kopačce Adam Ufrémund, kterého našel skvělým centrem Dušan Růžička, ale výborným reflexivním zákrokem vychytal domácího útočníka Tomáš Makrlík. Ve 39. minutě se po dalším z hostujících tlaků prosadil opět Rozvadov a opět u toho byl Čížek. Po téměř totožné akci přilétl centr z druhé strany od Pavla Kaše, který opět zužitkoval hlavou Lukáš Čížek. Netrvalo to ani dvě minuty a rozvadovský sniper zkompletoval hattrick. Po průnikové přihrávce Luboše Viterny se dostal mezi stopery, odkud se střelou po zemi prosadil v utkání potřetí a vše pro hosty vypadalo růžově. V závěru poločasu mohl snížit Filip Heindl, ale jeho ránu opět zlikvidoval hostující gólman.

Pokus o vyrovnání nevyšel

Druhý poločas ovšem ukázali svou sílu i domácí. Ve velké šanci se ocitl Lukáš Paul, který ale ještě místo střely hledal někoho s lépe postavených spoluhráčů, což se ukázalo jako špatná volba. Šance se ale začaly proměňovat až v 75. minutě. K volnému přímému kopu se postavil navrátilec z rekonvalescence, Lukáš Kuhajda, který ukázal, že toho moc ze svého fotbalového umu nezapomněl a přesnou střelou snížil na 1:3. V 85. minutě, tedy pět minut před koncem, se po další standardní situaci prosadil hlavou kapitán Lukáš Paul, který zázračně vyplaval na zadní tyči a tvrdou střelou z blízka nedal Marklíkovi sebemenší šanci. Rozvadovští si ale posledních pět minut zkušeně pohlídali a domů si vezou tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Jsem zklamaný z výsledku, ale při absenci čtyř hráčů ze základu nastoupilo naše dravé mládí, které nezkušeností lehce nezvládlo první poločas, když nás soupeř školil z produktivity. My jsme své šance začali proměňovat až v druhé půli, vyrovnat už jsme ale nestihli."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Po hattricku Čížka v první půli jsme jasně vedli, musím říct, že zaslouženě, jelikož jsme hráli velmi dobře. Ve druhé půli se soupeř dostal na dostřel, ale my jsme si to již pohlídali a odvezli si tři body."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , V. Puhlovský [-] (61. K. Schleis [-] ) , D. Svoboda [-] (64. L. Rauch [-] ) , D. Růžička [-] , L. Kuhajda [-] , A. Ufrémund [-] , P. Bárta [-] , J. Mašek [-] (68. M. Havlas [-] ) , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-]

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - P. Kaše [-] , T. Kabourek [-] , P. Kořínek [-] (13. J. Křehlík [-] ) , M. Šácha [-] , L. Viterna [-] , J. Viterna [-] , P. Hána [-] (90. T. Hutta [-] ) , L. Čížek [-] , M. Bronec [-] , M. Skopový [-] (65. J. Horáček [-] )

ŽK: 48. A. Ufrémund , 90. F. Heindl - 38. J. Křehlík , 77. L. Viterna , 78. M. Bronec , 85. P. Kaše .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Marek - ŽÁK Ondřej, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.