3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Bolevec si poradil se Svéradicemi


Branky


0

Bolevec se svými diváky rozloučil výhrou 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Jak již trenér Klečka dříve avizoval, v zápase proti Svéradicím nemohl využít služeb Michala Pelnáře, Jana Šanoby či Jana Fryčka, kteří odjeli do Francie okoukat fotbal o trochu vyšší úrovně, což se jim bude do dalších zápasů jistě hodit. Do sestavy domácích se tak po dlouhé době vrátil syn boleveckého mentora, Jaroslav Klečka ml., premiéru v základu si odbyl i bývalý trenér Lhoty, Petr Nykles, kterého příští týden čeká pikantní střetnutí právě na sokolském hřišti. Svéradice přijely již tradičně ve dvanácti hráčích, na hřišti se objevili například bratři Klasovi, ročníky 1998. V první velké šanci se ocitl Roman Kába, který mohl otevřít skóre ze samostatného úniku, který ale zakončil slabou střelou. První branku tak měli na starosti domácí. Krásnou Klečkovu střelu neudržel v rukavicích gólman Soukup a dorážející David Humpál dostal míč akrobaticky do prázdné branky. Svéradice mohly pár minut nato odpovědět, brejk Martina Klase ale skončil mimo tři tyče, podobně jako střela Stanislava Krejčíka z malého vápna, která trestuhodně skončila vysoko nad.

Bolevec i v desíti přidal dvě branky

Bolevec nevstoupil do druhého poločasu dobře a již v 57. minutě šel do desíti. Unikajícího Beránka poslal k zemi Jan Hibler a po faulu zezadui viděl logicky červenou kartu. Z následného příméh kopu se sice sám faulovaný Beránek ještě střelou do zdi neprosadil, v 61. minuty však již bylo vyrovnáno. Po dvou zasekávačkách se svéradický kanonýr odhodlal ke střele a přesnou ránou k tyči srovnal stav na 1:1. Domácí ale ani v deseti nic nezabalili. V 66. minutě se po levém křídle probojoval k vápnu Michal Bublík, jehož zpětný centr přenechal Martin Zítek Jaroslavu Klečkovi, který parádní ránou zvrátil nerozhodný stav. V 76. minutě tentýž hráč dokonal svou parádní obnovenou premiéru přihrávkou do brejku na Martina Zítka, který si sám proti Soukupovi věděl rady a stanovil konečný výsledek 3:1.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Na to, že jsme byli oslabeni, jsme odehráli velmi kvalitní utkání. Šance byly na obou stranách, jako první jsme se ale prosadili my. Od začátku druhého poločasu jsme hráli v deseti, soupeř nás zatlačil, vyrovnal, ale my jsme se semkli a výborně jsme utkání strhli na svou stranu."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme si utkání prohráli sami v první půli, kdy jsme neproměnili své šance, které promění snad i děti. Ve druhé půli jsme chtěli utkání rozhodnout, ale soupeř nás i v deseti dvakrát potrestal a vyhrál."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - P. Nykles [-] (63. L. Fictum [-] ) , J. Sušánka [-] , J. Klečka [-] (82. Š. Vítovec [-] ) , M. Zítek [-] (84. L. Ficu [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Hibler [-] , P. Greif [-] , J. Šlehofer [-] , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Sova [-] , D. Klas [-] (75. J. Lávička [-] ) , L. Petřík [-] , S. Makovec [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-]

ŽK: 25. J. Šlehofer . ČK: 57. J. Hibler .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šiška Pavel - BÍNA Roman, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.