V. Beránek 7. (p.)
V. Beránek 71. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice prohrály s Luby


Branky


7. V. Beránek (p.) , 71. V. Beránek (p.) - 1. V. Koželuh , 47. K. Křížek (p.) , 54. K. Švátora , 76. V. Sydorenko
0

Poslední utkání si zahráli tento víkend dva nováčci soutěže, Svéradice a Luby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v první minutě nasměroval Luby k výhře

Luby přijely do Svéradic v okřehlé sestavě, jako snad v každém týmu se totiž i zde našlo několik šťastlivců, kteří získali vstupenky na letošní EURO konané ve Francii. Do sestavy se tak dostal i Vladislav Smolík, trenér Startu, pro které to bylo i splnění jednoho ze závazků. "Slíbil jsem klukům, že na konci sezóny potrénuju a zahraju si s nima. Těch sedmdesát minut na hřišti bylo moc příjemných," nechal se po zápase slyšet lubský matador. I on byl tedy na hřišti při bleskovém vstupu do zápasu, kdy rozehrál rohový kop, po kterém Vojtěch Koželuh hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči svéradické branky, kterou střežil Karel Soukup. V 7. minutě si míč šikovně ve vápně pokryl Martin Klas a byl sražen k zemi. Balón si pro sebe uzmul Vlastimil Beránek a postavil si míč na značku pokutového kopu, odkud se bezpečně trefil k pravé tyči Hromadovy branky. Když ve velkié šanci selhal domácí Roman Kába, který netrefil odkrytou branku, šly družstva do šaten za nerozhodného stavu.

Utkání přineslo celkem tři penalty

Luby vlétly do druhého poločasu podobně jako do toho prvního a již v první minutě si vybojovaly po perfektně zahraném autovém vhazování penaltu. K míči přispěchal hrající trenér Smolík, jehož pokud k tyči gólman Soukup vyrazil pouze ke Karlu Křížkovi, který míč dorazil do poloodkryté branky. V 54. minutě se hosté dostali do dvoubrankového vedení, když na půli hřiště vybojoval míč Aleš Čížek a krásným centrem vysunul na hrotu čekajícího Karla Švátoru, který zvýšil na 1:3. Po sedmdesáti minutách hry ale sudí Šimek odpískal již třetí penaltu v utkání, tentorkát pro domácí Svéradic, za které se znovu k levé tyči trefil Vlastimil Beránek. Chvilková jiskra naděje na vyrovnání se ale uhasila o pět minut později. Po rychlém protiútoku se za obranu dostal Vasyl Sydorenko a precizním blafákem překonal gólmana Soukupa již počtvrté v utkání. Luby si tak odvezly tři body ze Svéradic.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Prohráli jsme zaslouženě 4:2. Naše branky padaly pouze po penaltách, prohráli jsme vlastně díky neproměňování šancí, což nás poslední dobou velmi trápí."

TJ Start Luby
Vladislav Smolík, trenér hostů: "Nám se utkání povedlo, jsme za to rádi. Začali jsme super a do vedení jsme šli již v první minutě. Chtěl bych klukům poděkovat, že mi dovolili si s nimi zahrát, bylo to super. Celkově moc pěkné zakončení celkem úspěšné sezóny."



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , J. Sova [-] (43. J. Lávička [-] ) , D. Klas [-] (50. M. Chaloupka [-] ) - S. Krejčík [-] , R. Kába [-] , V. Brůha [-] , M. Heřman [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] -

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - P. Sysel [-] (83. D. Bíško [-] ) , M. Pivoňka [-] (63. M. Mašek [-] ) , A. Čížek [-] , K. Křížek [-] - V. Koželuh [-] , J. Cole [-] , P. Čipera [-] , V. Smolík [-] (71. V. Sydorenko [-] ) , M. Havlovic [-] - K. Švátora [-]

ŽK: 10. S. Makovec , 45. L. Petřík - 12. M. Pivoňka , 24. V. Koželuh , 27. A. Čížek , 88. D. Bíško .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.